Man die lift zocht door drie man aangevallen en beroofd

6
Politieauto in Suriname

De verdachten Collin E. (26), de 30-jarige Rinaldo H. en Randy M. (24) zijn op woensdag 7 april door de Recherche van Regio West aangehouden voor gepleegde beroving. Een 39-jarige benadeelde deed van deze beroving aangifte bij de politie van het bureau Nieuw Nickerie meldt het Korps Politie Suriname.

Volgens zijn verklaring stond hij in de nacht van dinsdag 6- op woensdag 7 april voor een restaurant naar een lift uit te kijken. Op een gegeven moment werd hij door drie bij hem onbekende mannen aangevallen. Daarbij nam het drietal met geweld een gouden halsketting, een oorbel, een geldbedrag in Surinaamse Dollars en een zaktelefoon van hem weg.

Na een ingesteld onderzoek, door het recherche team, werd de verdachte Collin in beeld gebracht. Hij werd opgespoord en op zijn woonadres te Nieuw Nickerie aangehouden. Na de aanhouding van Collin, meldden zijn twee kompanen Rinaldo en Randy zich aan bij de Recherche van Regio West.

Het drietal ontkent het strafbare feit te hebben gepleegd. Ze geven wel toe dat zij het slachtoffer slagen hebben toegebracht. Dat zij het slachtoffer geslagen hadden omdat zij vonden dat hij verdacht deed.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn alle drie verdachten in verzekering gesteld voor diefstal door middel van geweldpleging meldt de politie.

6 REACTIES

 1. Dochter van de vp?Die moet toch ook aan de wet houden lijkt mij?
  Haar is een veroordeeld crimineel zowel in Suriname als daarbuiten. Het zit in de genen.


  Maak melding

 2. Het slachtoffer kreeg slaag omdat hij zich verdacht gedroeg. Haaiii baja de Surinaamse criminelen zijn werkelijk te dom om te poepen.
  gemodereerd

 3. haha die leek
  Ik was net met je moeder bezig, meer respect voor je echte vader snotjong
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.