135 lockdown-overtreders afgelopen weekend overgebracht naar Politie Academie

6
134 lockdown overtreders afgelopen weekend overgebracht

Afgelopen weekend zijn in Suriname 135 lockdown-overtreders overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politie Academie. De politie werd bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De overgebrachte overtreders waren personen die zich zonder valide reden op de openbare weg bevonden. Onder de 135 lockdown-overtreders bevonden zich 37 vrouwen alsook 2 militairen, die werden overgedragen aan de Militaire Politie. 6 overtreders, onder wie drie vrouwen, zijn vreselijk tekeer gegaan tegen de ambtenaren.

Op de Coesewijnebrug werden de Nederlander Dwayne M. en Arcinio N., beiden 31 jaar oud aangehouden. Op Dwayne werd er na een ingesteld onderzoek twee busjes lachgas aangetroffen en in beslag genomen. Naderhand bleken de busjes leeg te zijn. Zijn metgezel Arcinio had ongeveer 40 gram marihuana en een digitale weegschaal bij zich. Zowel de drug en de digitale weegschaal werden in beslag genomen.

Volgens verklaring van Arcinio had hij de drug bij een Braziliaanse man in het binnenland gekocht, alwaar hij te werk gesteld is. Beide mannen werden aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Dwayne na verhoor heengezonden, terwijl Arcinio in het belang van het onderzoek in verzekering is gesteld.

Van tien overtreders die niet in het bezit zijn van een rijbewijs, werden hun voertuigen weggesleept naar een plaats van berging. Deze tien personen kregen de lockdown boete opgelegd en de boete voor het rijden van een auto zonder rijbewijs meldt de Surinaamse politie.

6 REACTIES

 1. Worden ze gepakt, afvoeren om de begraafplaatsen midden in de nacht schoon te maken tot het daglicht. Onder strenge beveiliging.
  gemodereerd

 2. dikkedeur zonder iets , U heeft gelijk , als er 157 personen terecht zijn opgepakt dan moet toch alle 157 personen een boete krijgen , en net wat U zegt ze vertellen niet alles , of zijn er agenten die voor eigengewin incasseren , als dat zo is kun je al nagaan wie die agenten zijn , nog van dat bekende clubje die 10 jaar aan zelfverrijking heeft gedaan en deze gaan gewoon verder.


  Maak melding

 3. Het schijnt dat er tijdens de avondklok en lockdown illegale ondergrondse feestjes worden georganiseerd. Surinamers, lees tranga -edes staan bekend als feestgangers en lappen alle regels aan hun laars, als ze maar kunnen feesten. Van mij mogen ze allemaal naast de braziliaanse ook de Britse variant krijgen, dang do ka foe tek eng…


  Maak melding

 4. Ze zijn levensmoe en dat ze hun familie en vrienden kunnen besmetten,interesseert hun niet. Deze liba s moet men registreren en als achteraf blijkt dat ze in het ziekenhuis belanden met covid, ze het ziekenhuis uitgooien.
  Zelfs als je volledig gevaccineerd ben, kan je covid krijgen en deze zaagsel die niet gevaccineerd zijn lopen als kippen zonder kop rond.
  Hoe dom zijn we in dit land en maar lopen mekkeren.
  Brazilië is een voorbeeld van wat ons te wachten staat.

  Het duurt minimaal 2 jaren voor wij met z’n allen zijn gevaccineerd en zal dat ons helpen. Als het zover is, zal blijken of we beschermd zijn.
  De tijd zal ons leren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.