SLM toestel vanuit Miami met passagiers naar Suriname teruggevlogen

22
Schuldeiser legt beslag op SLM toestel in Miami
In een video is te zien hoe het vliegtuig wordt weggesleept.

Vanmiddag omstreeks 16.20u is het SLM toestel, waarop gisteren beslag was gelegd, vanuit Miami met passagiers naar Suriname teruggevlogen. Dat heeft Surinam Airways zojuist laten weten.

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij maakte bekend dat de door de lessor aan de grond gehouden SLM B737- 700 (PZ-TCT) gisteren in Miami, is vrijgegeven. Surinam Airways betreurt het feit dat terwijl onderhandelingen met desbetreffende lessor gaande waren, deze toch overging tot bovengenoemde actie.

Gisteravond kon door tussenkomst van de aandeelhouders snel worden gezorgd voor een oplossing. Intussen blijft Surinam Airways werken aan de juiste constructie van herstructurering en blijft zij in gesprek/onderhandeling met alle actoren en wenst nogmaals haar welgemeende verontschuldiging aan te bieden.

SLM directeur Paul de Haan over beslag op kist in Miami:

22 REACTIES

 1. zie je wel de slm is weer uit de blubber getrokken nog eens 600 000 US Dollar in het rood bovenop de 100 miljoen US Dollar die ze al in het rood staan , Regering U houdt zich niet bezig met het gewone volk , alleen maar met staatsbedrijven die in het rood staan , U kunt die niet redden , want U hebt toch geen geld , U heeft net genoeg om die 50 000 ambtenaren elke maand betalen en de gepensioneerde ambtenaren en de AOV , dus stoot die staatsbedrijven af en focus U op het gewone Surinaamse volk.


  Maak melding

 2. Het houdt maar niet op al de schulden van 10 jaar Bouta en Boefdraad. Het land is bankroet achtergelaten.
  gemodereerd

 3. Alle ellende in Suriname is toe te schrijven aan ndp, Suriname is bankroet, en nog spreken sommige alsof het een heilige partij was, waarom is alles duur, domkoppen omdat Suriname een schuld heeft van miljard bij de imf, en jullie achterlijke die ndp denk het een democratie partij is, die hebben de surinamers een oor aan genaaid, nu mogen jullie ja en iedereen de schuld gaan betalen, domme surinamers laat het 1 ding duidelijk zijn, jullie moeten alle eindjes aan elkaar knopen, terwijl bouta boevidraad adhin parmessar abdoel en nog vele andere, die zijn met de buit vandoor, oe bin dansi noh, go pina now, als ik santhoki was srot ding ndp, geld staat allang op buitenlandse banken?


  Maak melding

 4. PRESIDENT CHAN, HET GEWONE VOLK PINAART. IK WEET DAT. CHAN ALS U WIST HOEVEEL FINANCIËLE STEUN STUURT VOOR MENSEN IN SU. STOP MET HET REDDEN VAN DE STAATSBEDRIJVEN. KIJK NAAR DE GEWONE MENS DIE OP U GESTEMD HEBBEN EN IN JULLIE TELEURGESTELD ZIJN. RED HET VOLK- EN GEEN STAATSBEDRIJVEN MEER. LAAT DAT HELE ROTZOOI FAILLIET GAAN.
  ZIE WAT DE 2 JONGE MENSEN IN NICKERIE HEBBEN GEDAAN OM DEZE PINARIE TE ONTSNAPPEN. PRESIDENT CHAN ZO GAAT U NIET MET UW VOLK OM. ZE HEBBEN U HEEL HARD NODIG OM HET PARADIJS VAN BOUTERSE TE OVERLEVEN.


  Maak melding

 5. @ Sing Sing
  chantoki is een grote poepzak. Zo 1 hebben we niet meer gehad na bobbo sedney.
  chantokki had een grote smoel, hij heeft tot nu toe niets gepresteerd. het enige dat je voortdurend leest is dat er contacten worden gelegd. daar koop je brood voor, over vier jaar donderen we ze weer weg en wat hebben we dan bereikt? geen ene moet
  ik denk dat chantokki bang is of hij word gechanteerd en zit daarom in de zak van een ander
  Wat we in ieder geval wel kunnen zien is dat de schurken en dan heb ik niet over de kruimeldief die een gasbom steelt, nog steeds op vrije voeten rondloopt.
  Chantokki, bange poeperd pak de grote criminelen aan dan ben je een man. Nu een grote schijtzak en je gaat de geschiedenis in als grootste schijtzak aller tijden.


  Maak melding

 6. De leiding van de SLM lult uit hun bek. Ze weten hoeveel achterstand ze hebben en exact wat de uitstaande schuld is. Het gaat om miljoenen dollars.
  Johan Sadi draait in het gesprek met de pers om de hete brij heen.
  Het volk dient te weten waar ze aan beginnen om te reizen met de SLM.
  Ze blijven schulden maken en wie weet, blijven de vliegtuigen aan de ketting in het vervolg.
  Als ik naar het buitenland ga, weet ik dat ik niet met de SLM moet vliegen.
  SANDI WEET EXACT HOEVEEL DE UITSTAANDE SCHULD IS. WAT 1 BEDRIJF.
  komt tijd, komt raad.


  Maak melding

 7. De regering S-B brengt alleen maar ellende over het land en volk van Suriname. Vanaf het moment dat zij de regeermacht in handen kregen gaat het bergafwaarts op velerlei met Suriname. De koers stijgt naar ongekende hoogten, gezinsproblemen nemen in aantallen toe,burenruzies nemen toe, mensen worden agressiever, het aantal roofovervallen en moorden zijn enorm gestegen, het aantal zelfdodingen is nooit zo hoog geweest, veel vrouwen en mannen in de prostitutie. Niemand kan het meer ontkennen. Alleen de die-hard gelovigen zien goede ontwikkelingen. In feite zien zij alleen maar fata-morganas in hun hoofden verschijnen.

  In feite kan men Brunswijk niet verwijten dat hij de oorzaak is van de ellende die de nieuwe regeringsleider heeft veroorzaakt. Ronnie is een meeloper en zet zijn handtekeningen op stukken die hij niet eens begrijpt. Hij is een omhooggevallen tweede leider van het land. Vanaf het moment dat S en B regeermacht kregen is men de verplichtingen van de SLM niet meer nagekomen. De vorige regering deed dat wel. De schuld van de SLM is van de afgelopen 10 maanden. De nieuwe regeringsleider heeft alle betalingen aan het buitenland stopgezet en dat is zijn beleid fataal geworden.


  Maak melding

 8. Deze gasten zitten al bijna q jaar. Moet Bouterse nog steeds betalingen doen???
  Dit noemen ze meer imago schade. In Su ga je zeggen ik heb het geld maar betaal niet. Geen buitenland.
  Heeft Chan geen vrienden die de bermen kan onderhouden???
  Die Badajlala of hoe hij heet is multi miljonair geworden dank zij deze zelfde VHP. Waarom doet hij nu geen moer?? Geef hem opdracht. Rijdt de straten kapot.
  Nu gaat landbouwsector ook kapot. Bouterse zei, laten we van Su een voedselschuur maken. Maar jullie willen 1 ding. Visumvrij nr nl. Als Su geld verdiend hoeft niemand naar nl.
  Wat heeft nl???
  gemodereerd

 9. Er zijn nog meer van zulke geborgen schulden van slm uit staan.In de interview wou de man van slm niet vertellen of er meer schulden zijn.Ze doen veel dingen in het geheim.Pas als er beslag wordt gelegd komt dit naar buiten.Alle vliegtuigen van slm opdoeken en alleen grond diensten leveren.
  Of de slm schurken cassave in Para laten planten en verkopen dit levert meer winst op dan alleen ieder jaar meer schulden creeren.Ook de nieuwe hollander voor bereiden om cassave te planten.De andere hollander van SPSB is in het geheim naar Nederland vertrokken.


  Maak melding

 10. Nou, wat ik zeker weet 💯, is dat suri was verzopen v ellende als bouta-adhin waren aangebleven.
  Van (covid)hulp die nu wordt aangeboden, zou er absoluut geen sprake zijn.

  Driedubbele ellende voor al die schuldeisers en omgekochte ambtenaren. Denk je dat die buitenlandse schuldeisers geen actie zouden ondernemen. Jullie hebben Surinaamse panden verkocht om de ambtenaren salarissen te kunnen betalen. Wat zouden jullie nog meer verkopen, om die mensen koest te houden. Hoe zouden ze die honderd plus leningen betalen?
  Geloven jullie nou echt dat het buitenland niet op de hoogte is vd criminele handelingen v hoefdraad en de rest vd bende.
  Stop met ophitsen vanuit de Noordzee, dat is pure nichterigheid en valsheid 🤮🤮


  Maak melding

 11. Uitdagingen genoeg voor de nieuwe directeur Paul de Haan. Als hij slim is stuurt hij als eerst het hele leidinggevende team naar huis inclusief Johan Sandie. Het zijn voornamelijk deze mensen die de SLM naar de klote hebben geholpen door niet in te spelen op de ontwikkelingen. Met name het aanname beleid van personeel is een grote vraag. Gewoon ontslag vanwege mismanagement. En dan kan hij gaan opbouwen met het bestaande personeel. Van dit laatste niet meteen mensen ontslaan, want het komt het land niet ten goede, wel op iets langer termijn een reorganisatie model in werking laten treden.
  Uiteindelijk heeft hij als algemeen directeur met een drie jarig contract niets te verliezen.


  Maak melding

 12. De ellende met de SLM is veroorzaakt door het besluit van de regeringsleider om alle betalingen aan het buitenland aan te houden inclusief de aflossingen van leningen. Hierdoor is de SLM in problemen geraakt. Deze nieuwe regering maakt alleen maar blunders of groffe fouten. Kijk maar naar de situatie m.b.t. de Cubaanse artsen. Zij wilden in eerste instantie de Cubaanse artsen weg hebben. Met de staart tussen de benen willen zij nu niet toegeven dat de Cubaanse artsen onmisbaar zijn voor Suriname. Deze Cubaanse artsen presteren meer dan Surinaamse artsen. Wat een afgang voor de regering van S. Dit gaan hen fataal worden. De NDP wacht maar af. Haar potentie heeft men nog niet in gereedheid gebracht. Men wil de zwakkelingen die aan het hoofd van het land staan de ruimte geven. Deze zwakkelingen die hun diploma’s in het buitenland hebben gekocht moeten nu maar eens gaan ophouden om de vorige regering de schuld te geven. Deze regering kan er niets van. Het is en regering van 0,0. Ze laten het volk pienaren terwijl het volk het onder Bouterse het veel beter heeft gehad. wat een afgang voor de regering en haar aanhang.


  Maak melding

 13. RobG 15 april 2021 At 14:46
  De ellende met de SLM is veroorzaakt door het besluit van de regeringsleider om alle betalingen aan het buitenland aan te houden inclusief de aflossingen van leningen.

  Pseudo econoom RobG
  Wat kraai je toch onzin. Je zou het als leugenaar geweldig doen op een wereldforum.
  Op WK val je door de mand omdat je herkenbaar leugens verkoopt.
  Loop heen en trek tegelijkertijd jezelf met 2 vingers af.
  Als je geen geld hebt kun je niets betalen dus ook geen aflossingen en rente van leningen.
  Jij zult dit weten en jij pseudo econoom zoekt dan een simpele oplossing en dat is “stelen als ratten”


  Maak melding

 14. rob ben je een blakamang?
  Je gedraagt je precies zo. Ze verwekken kinderen bij zoveel vrouwen, neuken zich te pletter hebben lol en daarna zijn ze weg. zoek het maar uit.
  ndp heeft precies hetzelfde gedaan bij een heel land en jij verheerlijkt het.
  Boi lik me go.er is genoeg te likken lekker sappig ndp heeft geen stront meer voor je


  Maak melding

 15. Vliegen zal sowieso duurder worden en straks alleen voor de elite zijn weggelegd. Ook vanwege de vaccinatiepaspoorten. Dus ik zou snel deze grotere toestel inruilen voor een goeie kleinere. Veel mensen beseffen het nog niet, maar in 2019 is het de laatste keer geweest dat ze hebben mogen vliegen.


  Maak melding

 16. Allen,

  RobG is dacht dat jij van een hoger niveau was, maar ik heb mij lelijk vergist.
  Hoe kan je de huidige regering de schuld geven van alle ellende ?
  Al jij een winkel overneemt met schulden, moeten toch eerst de schulden afgelost worden, voordat je winst kan maken ?

  SUCCES


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.