VIDEO: Dochter vicepresident negeert politiebevel in Albina

55
Dochter vicepresident negeert politiebevel in Albina

VB, dochter van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk heeft vandaag een bevel van de politie in Albina genegeerd. Zij heeft haar rijbewijs en ander bescheiden niet aangetoond aan de wetsdienaren in Suriname toen zij haar daarvoor vroegen.
 
Bij een voetsurveillance merkte de politie op dat een auto verkeerd geparkeerd stond op de hoek van de Wilhelmina- en de Gouverneurstraat. Daar niemand in de buurt was probeerde de politie dat voertuig weg te slepen. Toen kwam VB tevoorschijn.

Aan de dochter van de vp werd de auto bescheiden alsook haar rijbewijs gevraagd, hetgeen zij weigerde. Zij gaf door met haar vader in contact te treden. Zij probeerde weg te rijden, maar kon niet vanwege de filevorming. Kort daarna gaf zij door dat de districtscommissaris iemand gaat sturen.

VB probeerde te filmen en de naam van de politieman te weten, wat ook aan haar werd doorgegeven. De politieman nam toen contact met de burgervader. Na het gesprek met de dc heeft de politie haar laten gaan. 

Hieronder een kort filmpje van het voorval:

55 REACTIES

 1. VP dit kan niet he. Recht voor één recht voor allen. Wiens vrouw, dochter of zoon u ook bent, u moet zich aan de regels houden.
  Waarom zijn er altijd mensen die denken dat ze GOD zijn in dit land en doen en mogen wat ze willen? Wil je op zo’n manier het land regeren?
  Kom nou. Jullie dienen een goed voorbeeld te geven.
  Wat anderen fout hebben gedaan, dient u beter te doen.


  Maak melding

 2. Sorry hoor maar zie niets veel aan het filmpje En je mag nog altijd weigeren je rijbewijs aan een agent te tonen zolang je niet achter het stuur zit
  gemodereerd

 3. Als het een dochter van Bouta was, was de wereld te klein.
  Waar zijn jullie met je mpp comments
  gemodereerd

 4. @Frank,

  Rustig, rustig Kumakoisi-Lover: Brunsie heeft met zich ooit vreselijk misdragen op het voetbalveld. Dat heb ik ook bekritiseerd.

  Ik durf te zeggen dat Brunswijk niet met macht weet om te gaan. Kijk maar naar de benoeming van Bordo. Kijk maar hoe Brunswijk VP is geworden. Hij is 2 dagen parlementsvoorzitter geweest om daarna het ambt van VP te bekleden.

  Brunswijk laat gewoon zien hoe hij in Corona tijd zijn Fesa viert.


  Maak melding

 5. @ Frank
  Deze secreet moeten ze ook aanpakken, omdat ze de dochter van lontoe édé VP is, denkt ze dat ze alles mag. Aan mijn hoela gewoon de regels volgen, ze staat niet boven het recht dat ook voor iederéén geldt. Typisch een Surinaamse mentaliteit van een Abanie. ”Kijkt maar naar Sonny Point”.

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 6. Zonder aanziens des persoon d politie doet zyn werk en ken zyn taak.dus maakt niks uit wie zy is .dat is hun mentaliteit eenmaal ..ik wil nit op etnische groep gaan maar als je ht statestiek bekeek dan zyn ht meestal zulke kroes gasten.SCHAAM ME ZO ERG..


  Maak melding

 7. Kroon Princess Victoria Brunswijk moet nog even wachten tot ze konigin en boven de wet mag wanen. Want ze beroofde toch geen bank zou haar vader zeggen. Het junfle gedrag zit in haar DNA.


  Maak melding

 8. Wat een gezeur. Omdat zij de dochter van de VP is, is zij ontheven van wetten en regels. Het moet een keer afgelopen zijn met names en faces in Su. Gelijke monniken, gelijke kappen.


  Maak melding

 9. Mensen, de dochter van Willem Alexander en Maxima wordt door geen enkele politieagent zo gestopt dus waarom de agenten op zoek moeten naar VB, snapt niemand

  Ze heeft niks verkeerds gedaan.

  Tra lesi wang skowtoe moes aksie mi mijn bescheiden…..dan wo shjie mooi sanie jhere
  gemodereerd

 10. en de politie laat haar wegrijden?
  ze hadden alle recht om het rijbewijs te vragen van deze koe die niet eens haar auto normaal kan parkeren.
  gemodereerd

 11. Mee eens.
  Niet omdat iemand dochter of zoon is van een Z.E. dan mag hij of zij zich misdragen.

  VP Brunswijk zal met een reactie moeten komen.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 12. Deze dc moet op staande voet ontslagen worden. Functioneert voor geen meter. Deze dc werkt verkeerscriminaliteit in de hand. Wat denken deze boslandcreoolse gasten wel niet van zichzelf? Vp is haar vader niet voor eeuwig. Er wordt duidelijk onderscheid gemaakt. Stuur ze allemaal weer het bos in en haal de auto onder haar reet vandaan. Dit gedrag mag nimmer getolereerd worden. Brunswijk en consorten zijn geen Jezus Christus op aarde. Opzouten met zijn kinderen die niet opgevoed zijn.
  gemodereerd

 13. Glenn
  14 april 2021 At 22:31
  Cornelis@@ En waar moeten ze jou zetten? Het niet goed te praten, maar om racistisch te zijn slaat nergens op

  Wat is racistisch aan de reactie van Cornelis ? Jij maakt het tot een racistisch item ! Wie is dus de racist? Niet Cornelis. Weet je wat men met zulke racisten moet doen? Een wasknijper op de ballen vastklemmen en flink met mmd Jeannette inpeperen.
  gemodereerd

 14. Ze moet haar excuses publiekelijk aanbieden aan de agent geven. Punt.

  De VP heeft een paar uren geleden bekend gemaakt dat de overheid korte metten zal maken met verkeersovertreders en criminelen. Wel nu, grijp je kans.

  Ik verwacht excuses!


  Maak melding

 15. Wie is er recentelijk in Albina geweest en snapt de huidige situatie daar? Ik wel. Ik was er week geleden. Dus praat geen Noordzee onzin als je niet weet wat daar gaande is.


  Maak melding

 16. Wat een ROTTIGHEID, wie je ook bent de Politie respecteren.
  Al ben de Queen.
  En als de politie had geschoten.
  Wat een voorbeeld aan de landgenoten.


  Maak melding

 17. Het land is totaal verdeeld, en dat allemaal door mensen die als krabben in een ton bezig zyn terwyl de wereld erby staat en er naar kyk;de satelieten die op Suriname gericht zyn,daar kyk je gewoon door daken en door beton heen, terwyl ,de krabben dat schynbaar niet door hebben.een afgang voor wy als surinamers, we luisteren niet naar elkaar , het doet denken aan, everybody want to rule the world.


  Maak melding

 18. Dochter apin is trots op vader-aap de bankrover verkrachter moordenaar crimineel n die geen behoorlijk nederlands kn praten noem maar op.
  En dan wilt deze topcrimineel president worde en zijn 30-tal kids benoemen tot prins n prinsessen.


  Maak melding

 19. =Ik blijf het zeggen, het gedrag van bepaalde mensen komt overeen met wat in Afrika gebeurd, daarom ben ik tegen dat Brunswijk president van Suriname wordt.
  Waarde en normen zijn ver te zoeken en morgen roepen dat sommige afro mensen achterlopen. BAH.

  De goede niet nagesproken.


  Maak melding

 20. Eigenlijk vind ik die agenten belachelijk !! Gewoon wegslepen boete geven en ze mocht niet meer achter het stuur zonder haar rijbewijs te overleggen !! Zachte heelmeesters …….😡😡😡😡😡
  gemodereerd

 21. Haar VADER is een veroordeelde DRUGSDEALER en CRIMINEEL….is het surinaams volk dat ineens vergeten ?
  gemodereerd

 22. Think dat is een goeie.
  De VP heeft echt wat uitteleggen aan het volk , dit kan toch niet wat zijn dochter doet en ook die bange DC direct ontslaan , en frank ook de dochter van bouta misdroeg zich en bouta heeft nooit zijn excuus aangeboden naar het volk toe , dus we wachten nu af of de VP dit wel doet .
  en je weet toch frank , , brunswijk en bouta hebben nog steeds goede banden .


  Maak melding

 23. @ WAT
  Brunswijk en Bouta hebben volgens jou, nog steeds goeie banden, en dat weet de huidige pres en het volk ook denk ik! Erger nog: ik denk dat Chan in zijn broek schijt voor Lonny, Chan is de pres en Lonny beslist wat er gebeurt. Toen Chan tot President werd gekozen eerst de Criminaliteit aanpakken: dat was een Must, en daarna de Economische situatie in het land. De rijke stinkerd flink ”aanpakken belasting verhogen” voor deze gasten ongeacht etniciteit. Des ondanks wil ik niet in zijn schoenen staan, ik heb gewoon vertrouwen in hem. Economisch gezien is hij helemaal naar de klote, dank zij de vorige regering.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 24. Jacko , brunswijk vertelde gisteren dat hij geregeld naar bouta gaat om te praten , een verslaggever vroeg hem , waar praten jullie dan over en zijn antwoord was het gaat niet over politiek , nou Jacko dan weet je al genoeg toch deze twee criminelen weten toch niet wat politiek is , en weet je wat bruswijk ook zegde , als ik naar bouta ga laat ik het de President weten , en als ik weer terug bent zeg ik tegen de President waar we het over gehad hebt ??? , kom je zo geloofwaardig over als vp.


  Maak melding

 25. nou nou rbrowny met y , wat hebben krabben en satellieten te maken met het gedrag van de dochter van de VP , of had een van die satellieten gezien dat ze ellegaal krabben aan de man bracht en zo door de politie is staande gehouden , maar ze weigerde haar rijbewijs te laten zien , misschien heeft ze wel geen geldig rijbewijs en dat kan een satelliet net niet zien.
  ken je de welbekende satelliet Google Earth Pro en je zoomt in dan zie je Suriname van bovenaf best wel leuk om te zien.


  Maak melding

 26. Dit kan alleen in bananenrepubliek Suriname. Abanies weten niet hoe ze om moeten gaan met macht en denken altijd dat ze boven de wet staan. Een dommer volk bestaat niet!
  Lonny is en blijft een ongeleid projectiel. Zijn kinderen nemen het gedrag over.


  Maak melding

 27. Ik weet niet wat voor mentaliteiten sommige mensen hebben of krijgen als een van ouders een hoge functies bekleed of als ze van rijke tak zijn, dan mogen ze alle regels en wetten verbreken. Ze had voor fout parkeren en bescheiden niet laten zien een fikse boete moeten krijgen, denk zij en de VP de goden van Su zijn. Maar 1 ding vergeet beide boven hun is ook nog GOD. VP, voedt u zo uw dochter op? Waarom wordt met 2 maten gemeten, jullie zouden veel beter doen, er zou toch geen familie en vrienden bedrijf regering worden? Van de start van nieuwe regering worden al fouten gemaakt. President geeft z’n vrouw zoveel functie te bekleden en neem hij z’n zoon in dienst. President zijn sommige Surinaamse burgers niet hoog opgeleid als uw vrouw, was er geen andere mogelijkheid om iemand anders in dienst te nemen? Ben u bang dat u weinig eten zal krijgen omdat weinig geld binnenkomt? Er zijn zoveel geleerden in Suriname die smeken naar een baan die afgestuurd zijn in politiek en human resources management en bedrijfskunde en toch moest Bordo en mevrouw Santokhi 6 functie hebben. Ook schandalig van u president en de mensen die mee gestemd hebben om een crimineel een functie te geven, jullie komen niet vertrouwelijk over.VP neemt een gezochte drugshandelaar in dienst die niet eens lagere school heeft gevolgd, niets goed Nederlands kan communiceren en laat aan de wereld zien, hoeveel goud hij aan nek heeft. Weten de beide heren wat ze beloofd hadden, wij gaan het beter doen. Tuurlijk doen jullie beter om jullie eigen mensen in dienst te nemen. President, waarom gaat u elke dag met loeiende sirene naar uw werk en huis met tig motorbrigade en auto achter uw reet (ik geen andere woorden hiervoor). De president van Nederland gaat op z’n fiets naar zijn werk waar 17miljoen mensen wonen en in Suriname niet eens 600.000 is een lachertje. Hier begint het al u denk dat u heel wat bent en de Rutte denk ik kan gewoon op de fiets naar m’n werk gewoon als de mede mens. Het is een groot verschil tussen een rijk land en bijna failliet land en toch hebben ze een hoogmoedigheid van hier tot ginder. President van Suriname in Nederland zijn er zoveel Diaspora leden van een politiek partij. Nodig hun uit om mee te draaien met de politiek van Suriname dan kunnen jullie misschien op een andere denkwijze brengen. De jongeren zijn de toekomst van elk land en het ook de jongeren van Suriname stimuleren. Dat zou kunnen betekenen dat je iemand straks aan de macht hebt die een politiek heeft gestudeerd. Dus misschien wordt geen machtspositie meer gespeeld, van je fouten wordt je gestraft.
  Nu de heer Ronnie Brunswijk, u moeder heeft u met fatsoen opgevoed, als u iets fout deed werd u gestraft, waarom heb u dat niet gedaan bij uw dochter gedaan? Het was uw kans om de volk te laten zien, als je iets fout doet zal je eigen verantwoording moeten dragen en tegen moeten zeggen als ik geen VP zou zijn had je boete gekregen en dat is ook terecht, dat is opvoeden van elke ouders en nooit u macht positie gebruiken voor de fouten van uw gezin, familie en vrienden. U werk nooit samenvoegen met uw privé leven.


  Maak melding

 28. Dit is ondrrdeel vd toegevoegde waarde voor Suriname van Ronnie Brunswijk. Hou de eer aan jezelf en stap op.Blijf lekker jagen. Jij en je gevolg snappen geen reet voor wat er moet worden gedaan. Laat het over aan de gestudeerde marron. Als vp zou ik in ieder geval tegen mijn gevolg zeggen: ” gedraag je en hou het netjes”. Geef mij oom Desi dan maar.


  Maak melding

 29. Er is slechts een plaats waar zonder aanzien des persoon wij allen hetzelfde lot ondergaan.
  De mens wikt maar God beslist. Dus degenen die denken dat op deze aardbol alles te kunnen negeren wat God ons voor houd, komen zichzelf tegen op de dag des oordeels.
  gemodereerd

 30. Ze had waarschijnlijk geen rijbewijs. Dat zou de enige reden kunnen zijn waarom ze verwees naar de DC. Valt dus niet onder hoogmoed maar angst. Mijn vooroordeel, sorry.

  Niet rijden zonder rijbewijs, je bent er nog niet aan toe. Daarom kon je niet goed parkeren. Eerst je rijbewijs halen.


  Maak melding

 31. @faracan,
  Hoe kom je aan die wijsheid??????
  Lees het artikel!
  De auto stond fout geparkeerd en zou worden weggesleept.
  Ze komt uiteindelijk bij de auto, dus wordt terecht gevraagd naar haar rijbewijs.
  Je bent geen bestuurder maar wel betrokkene en dan ben je verplicht.
  Er wordt gevraagd haar bescheiden te tonen en is ze verplicht deze ter inzage te overhandigen aan de politie.
  WAT DENK JE WAAROM DE POLUTIE NAAR HAAR RIJBEWIJS VROEG!!!!
  DUS je lezing slaat kant nog wal.
  Verdiep je maar in de verkeerswetgeving.AUB.


  Maak melding

 32. De Politie Ambtenaren wilden hun taak volgens de regels uitvoeren regels die vermeld staan in hun handboek en die van toepassing is op elk persoon die deelneemt aan het verkeer en bestuurder is van een voertuig, misschien willen de President en Vp van Suriname een nieuwe artikel invoeren die betrekking heeft op naaste familieleden dat de Politie geen recht meer geeft om deze Personen hun ID en rijbewijs en eventuele auto bescheiden te Controleren, want wat zich heeft afgespeeld met de Dochter van de Vp is niets anders dan Machtsvertoon tonen aan de dienders deze dienders hebben correct willen handelen maar helaas heeft ook hun meerdere deze 2 politie ambtenaren in de steek gelaten ik vraag me af of deze meerdere niet op staande voet ontslagen moet worden omdat hij zijn onderdanen schade heeft toegebracht bij het uit oefenen van hun beroep.


  Maak melding

 33. Er was toch al een ophef over een van z.n dochters op zanderij.
  De reactie van suma balie bu was??
  We draaien in de strand en pendelen verder. De appel valt niet verder dan de stam. Dus mensen, geen aandacht aan besteden. CHAN GAAT HET REGELEN.


  Maak melding

 34. Die paarse ratten hier hebben wat kruimels om zich mee te voeden.
  Wat een lachwekkende vertoning van die NDPers hier.
  Parmessar het het weer mis.
  Zo als altijd.de pg ziet geen enkele misvatting.zijn aanklacht weer niet terecht.de zoveelste leugenachtige beschuldigingen.
  Van par misser.


  Maak melding

 35. Dit kan toch niet
  VP dochter maakt haar nog niet onschendbaar hij wil criminaliteit aanpakken begin hiermee dan geef je het goede voorbeeld
  Typisch Surinaams
  gemodereerd

 36. @Robles: je geeft in je posting aan dat je recentelijk bent geweest, dus je zou het moeten weten, is het anarchie in Albina?
  Kun je aangeven hoe de situatie daar is?


  Maak melding

 37. Wanneer gaat men verhaal halen bij de DC? Hij is hier de hoofdschuldige. Hij heeft bevel gegeven een verdachte te laten gaan. Dus moet er een onderzoek komen naar zijn handel en wandel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.