Man tijdens lockdown op straat beroofd onder bedreiging van houwer

10
Politieauto in Suriname

Twee rovers hebben zaterdag rond 22.00 uur een man in het district Wanica beroofd. Zij bedreigden hem met een houwer en hij kreeg ook een paar klappen. Het slachtoffer klaagde van pijn in zijn gezicht.

De man liep over straat om oogdruppel bij zijn tante te halen. Er stopte een grijze wagen bij hem, waaruit twee mannen met houwers uitstapten. Een van de rovers hield de houwer tegen de hals van de man en vroeg hem naar zijn spullen.

Het slachtoffer stond toen zijn portemonnee met SRD 560, een pinpas en een identiteitskaart af. De rovers stapten met de portemonnee weer in de auto en reden weg. De Surinaamse Politie heeft de zaak in onderzoek.
 

10 REACTIES

 1. als ik voor het zeggen zou hebben: zou ik deze twee gelijk naar de, eeuwige jacht velden sturen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. precies wat je verdiend lul, lockdown weet je wel?
  oogdruppels halen? en dat moest om 22.00 tijdens lockdown?
  het zoveelste domme excuus om op straat te zijn tijdens lockdown.
  ze hadden je veel harder moeten slaan voor je stompzinnigheid


  Maak melding

 3. @ directeur zonder hersen.
  Als je goed leest wat er staat dan kan je lezen dat de man oogdruppel is gaan halen. En je durft die man zelf voor lul uit te maken, de grootste ”LUL” in deze ben jij zelf. De tijd speelt geen rol, op dat moment had hij de oog druppel nodig, klaar is Kees.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Hij moest zich eerst identificeren bij zijn tanten en ook nog betalen voor de oogdruppels..vandaar de volle portemonnee… of hij vertrouwt zijn vrouw niet … 😀
  gemodereerd

 5. dikkedeur zonder iets , , dus die rovers mogen wel tijdens lockdown op straat zijn , zal wel volgens U , bent U paars gezindt dan is het duidelijk.


  Maak melding

 6. Een land met weinig bevolking, opnieuw beroving, en 100 procent na mie volk, ik heb 1 advies politie jullie moeten niet meer praten gewoon een kogel door de criminele hart schieten opgeruimd staat netjes, Haïtianen die komen van buiten en ze werken zo hard en deze duivels zijn in Suriname geboren,willen alles gratis hebben, politie geeft ze een gratis kogel ok, het moet afgelopen zijn?


  Maak melding

 7. Sranan no switie moro, a kon bieta, bieka, soso foeroe nanga kierie e mek mie atie hatie
  So wan moi kondre, tjee.. mie e krei, mie no sabie ifoe mie sa drai go baka wan dei
  Bouta a didibri na eng mek a kon so fara tak a libie kon tranga en we kier makandra
  Mie hopoe a kiesi Corona te a dede a mpp.


  Maak melding

 8. Ik snap niet dat er zo een goedkope smoes gebruikt wordt om oogdruppels te halen , had je niet een auto of je tante die het kon bezorgen,en dat om 22.00 savonds, kreeg je pas toen last van je oog Pfffff. ook deze rovers horen niet opdat tijdstip op straat te zijn, inderdaad de politie moet HARDER gaan optreden en waar blijven ze in die wijken voor controlle, neerschieten Tijdens de staatsgrepen werden er pantser wagen en nog meer ingezet om mensen van de straat te houden, harder optreden Politie
  gemodereerd

 9. De politie moet meer gaan surveilleren, tijden de lockdown.
  dus meer politie op straat in de avond uren en niet op de post blijven hangen.
  Handhaving is zwaar nodig, zo nodig mensen screenen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.