zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoeder doet aangifte na meerdere mishandelingen door drugsverslaafde zoon

Moeder doet aangifte na meerdere mishandelingen door drugsverslaafde zoon

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse politie heeft een drugsverslaafde zoon, die zijn moeder vaker mishandelde, afgelopen donderdag ingesloten. De 35-jarige N.S. is op donderdag 1 april door de politie van het bureau Nieuw Nickerie, afdeling Huiselijk Geweld aangehouden voor mishandeling van zijn moeder meldt het Korps Politie Suriname.

Het slachtoffer moeder R.S. deed op woensdag 17 februari jl. voor het eerst aangifte tegen haar zoon, maar wenste echter geen strafrechtelijke vervolging. Ze gaf de wetsdienaren toen te kennen dat hij drugsverslaafde is en het best in een afkickcentrum geplaatst kan worden.

N.S. sloeg zijn moeder vaker wanneer hij geen geld van haar kon krijgen. Van de mishandelingen hield ze vaker letsel over. De moeder deed op 15 maart wederom aangifte tegen haar zoon, toen hij haar weer slagen had toegebracht. Dit keer wenste zij echter wel strafrechtelijke vervolging tegen hem.

De drugsverslaafde zoon werd opgespoord en aangehouden. Tijdens zijn voorgeleiding weigerde hij om antwoord te geven op de gestelde vragen. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werd hij in verzekering gesteld meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

5 REACTIES
 1. BEdankt , lieve moeder , bedankt dat je mijn moeder bent en me negen maanden bij je hebt gedragen, op de pijnbank heb gelegen zo dat ik op de wereld kwam. Mij , hoe dan ook te eten heb gegeven , voor me gezorgd ,gekleed , m,n schijt en zeik heb opgeruimd. Nu ik groot ben, betaal ik je terug , door je te rossen , omdat ik geen geld meer krijg van jou, om mijn verslaving in te bekostigen en in stand te houden. Doet me denken aan een verhaal wat m,n moeder ons ooit heeft verteld. Over een zoon die z,n moeder terroriseerde, in alle opzichten en voor moord opgehangen werd . Als laatste woord aan z,n moeder, voor de voltrekking van t vonnis, vroeg hij haar te mogen omhelzen. Hij zei wat ie te zeggen had,met de nadruk dat ze hem niet goed had opgevoed, omdat ze hem steeds in alles z,n zin gaf. Omhelsde haar , kuste haar, en beet haar neus af . Met haar neus in zijn hand zei hij tegen haar : hier heb je je neus, wie de neus schendt , schendt het aangezicht. Nu mag je vertellen waarom je geen neus meer hebt .


  Maak melding
 2. Aan jongeren een advies, ga niet om met vrienden die op een verkeerde pad zijn, want wat zij doen willen zij jouw ook in hun wereld hebben, denk eerst aan jouw familie, want als de ellende begint, soema sa yep yoe, yoe regie famirie, respect voor je ouders, aub


  Maak melding
 3. Wat gebeurt er allemaal in Nickerie
  Is de opvoeding daar blijven stil staan.
  Is al de zoveelste keer dat je hoort dat kinderen hun moeder daar mishandelen.
  Waar oooo waar zijn die vaders gebleven?? Of doen die kinderen hun vader na.
  Of zijn dat allemaal kinderen van Doekhi??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES