First Lady overhandigt donaties persoonlijk aan bewoners

14
First Lady overhandigt donaties persoonlijk aan bewoners
First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry overhandigt een waardebon aan een bewoner van La Vigilantia.

Bewoners van het ressort La Vigilantia in het district Para hebben zich ingenomen getoond met gestes die het Instituut van de First Lady in Suriname aan hun heeft gedaan. De presidentsvrouw heeft op dinsdag 30 maart waardebonnen geschonken aan huishoudens in het ressort. First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry was persoonlijk aanwezig om niet alleen de coupons te overhandigen, maar de mensen ook een vrolijk en gezegend Pasen toe te wensen.

Het Instituut van de Surinaamse First Lady is reeds enige tijd bezig huishoudens in verschillende gebieden aan te doen. De presidentsvrouw is zich bewust van de noden binnen de samenleving en probeert zij die het het meest nodig hebben middels waardebonnen tegemoet te komen. In plaats van pakketten met vooraf geselecteerde producten, worden er coupons verstrekt waarmee de mensen hun spullen naar keuze kunnen betrekken bij de aangewezen plek. 

Dinsdag zijn ruim 400 huishoudens blij gemaakt met waardebonnen van SRD 500. De bewoners stelden het initiatief en de aanwezigheid van de presidentsvrouw zeer op prijs. “Ik ben blij dat zij het initiatief heeft genomen ons te ondersteunen” en “We zullen er goed gebruik van maken”, waren enkele reacties.

Eerder heeft het instituut waardecoupons verstrekt aan behoeftige huishoudens in Paramaribo-Centrum, Commewijne en Nickerie. Daarnaast hebben ook werkers in de gezondheidszorg donaties van de presidentsvrouw ontvangen.

14 REACTIES

 1. First Lady Mellisa Santokhi-Seenacherry begeeft zich onder het volk en geeft minder bedeelden een waarde bon , die vorige first lady dacht alleen maar aan geld aftroffelen van het volk om van dat geld sieraden te kopen en shoppen met de familie in Parijs.
  gemodereerd

 2. Foei het is niet eens genoeg alles is zo duur begeef je naar Goede Verwachting Abrabrokie Wintiwai Pont peh echt deng poti sma e tang.
  De vorige First Lady heeft veel geholpen en al wilt ze gaan shoppen in Parijs a mag want a habi eng eigi monie….wil niets horen
  gemodereerd

 3. De vorige zogenaamde Lady was alleen maar op vakantie naar het buitenland; Dominicaans Republiek, Parijs, Miami , Dubai ja ze veel en de rest van haar gezin goed volgevreten van het geld dat van het volk is.We mogen de goden dankbaar zijn dat deze First Lady een universitaire opleiding heeft genoten en dat deze First Lady oog heeft voor het volk.
  gemodereerd

 4. Deze First Lady is echt een gevoelsmens en verlicht de noden daar waar nodig is. Ze meet niet met twee maten zoals Ingrid die haar belly volvrat met het geld van het volk. Ingrid die graag met andermans veren pronkte. Neen de huidige First Lady is first class en zeer hoog opgeleid. Ze spreekt geen wartaal en heeft verstand van zaken. Samen met ZE Santokhi brengt zij Suriname naar voorspoed en een geweldige toekomst voor de komende generatie. Dit is het voordeel als een land door kundige mensen geleid wordt.
  gemodereerd

 5. Last deze regering goed beleid maken dan hoef mevrouw alles kunner geen geld lopen uit te delen ze zouden het beter doen dacht ik
  gemodereerd

 6. Ach ja, Chan heeft alvast 400 stemmen veiliggesteld voor de verkiezingen van 2025. Good Job
  “We gaan het zetten”.
  gemodereerd

 7. @Doreen uit Den Haag: ” als ze wilt gaan shoppen in Parijs a mag a habi eng eigi monie….wil niets horen”

  Na a monie a sang eng masra foeroe foe deng potie sma!
  Daarnaast kijk je een gegeven paard in de bek, typisch ndp-gedrag!
  oe no abi sjeng….
  gemodereerd

 8. Elk, beetje helpt en het kweekt vertrouwen. Misschien, ook een motivatie om zelf ook wat te ondernemen.
  Welkom firstlady, onder de mensen.
  Thanks.
  gemodereerd

 9. Doreen uit Den Haag.
  Yu ede ne wroko bun jere.
  Oma I heeft geen eigen geld .
  Dat geld die ze gebruik is van het volk.
  Dus ga die ka wijfie niet zomaar verdedigen.
  Anders ben je net zo als die boven bende van de NDP.
  gemodereerd

 10. Wat een triest gebaar 500 SRD. Reclame makerij. Paramaribo, Commewijne, Nickerie, wat vernederend voor de mensen
  Doe iets wat de mensen maandelijks verlichting brengt.
  gemodereerd

 11. Beste Koos Bantie, u hebt gelijk.
  Na jaren stroomt het geld van het volk, naar het volk.
  Mooi, is het toch?
  gemodereerd

 12. Leek jij bent goed op de hoogte van het land ????
  Met je het geld stoomt na jaren naar het volk !!!
  Je leest de krant op zijn kop ik zou hem een kwartslag draaien… dan lees je hoogswaarschijnlijk waar het geld heen stroomt !!
  Daarom hebben ze het allemaal oo zo goed.
  Er is welvaart mensen… In SU !!
  Wat een giller weer dit!
  gemodereerd

 13. Volgens mij komt dat geld uit de staatskas, dus bedankt volk.
  Ze overhandig het alleen,
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.