donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVier leden van roversbende klemgereden door politie

Vier leden van roversbende klemgereden door politie

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo, Recherche Midden en de Inlichtingendienst hebben gezamenlijk Raoul W. (39), Fabian R. (35), Cally S. (38) en Chevello K. (21) woensdag klemgereden in een auto op de hoek van de Kashmir- en Napelstraat. De mannen maken vermoedelijk deel uit van een roversbende.

Zij zouden onder meer betrokkenheid hebben bij de beroving van twee personen eerder deze week op de hoek van de Indira Gandhi- en Groot Blijdenshoopweg in Suriname. Bij deze beroving zijn een auto, een halsketting en een tas met 6.000 euro en SRD 80 duizend buitgemaakt.

De twee slachtoffers stopten bij de kruising om iets uit de laadbak te nemen, waarna zij werden beroofd van de spullen. De daders reden weg in de gestolen auto die zij achterlieten in de Amrietweg.

Een van de aangehouden mannen, Calli S., was in februari ontvlucht uit het cellenhuis aan de Keizerstraat. Hij zat toen in detentie voor een beroving. Na zijn ontvluchting ging hij waarschijnlijk door met het plegen van strafbare feiten.

Zijn medeverdachte, Raoul W., werd sedert 2017 door de Surinaamse politie gezocht voor diefstallen.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

9 REACTIES
 1. Echt soet deng kiri minder last sakasaka
  Ga werken en je eigen geld verdienen oeng wang prodo nanga tra sma sweti…ūüė°


  gemodereerd
 2. Er moeten nieuwe wetten komen, als je gaat stelen kapen we de vingers af, doe je weer dan je hand. Er wordt geen zorg betaald door de overheid, je familie betaalt alle kosten. Want die hebben mee genoten van alle gestolen spullen en geld. En verkrachters castreren.


  gemodereerd
 3. Vier leden van roversbende klemgereden door politie.

  Deze zijn wederom 4 vervloekte ellendelingen die hun moeders gedurende 9 maanden gebaard
  hebben en vervolgens op deze AARDKLOOT ter wereld hebben gebracht.

  Deze CRIMINELEN dienen ook zwaar te worden gestraft middels een gevangenisstraf van minimaal 10 jaren.
  Bij de strafoplegging mogen ze ook geen enkel bezoek van familieleden of vrienden ontvangen.

  Deze CRIMINELEN willen niet werken en leveren geen enkele bijdrage aan de opbouw van de Surinaamse samenleving en de opbouw van het land.


  gemodereerd
 4. Hoezo wordt R.W al sinds 2017 gezocht? Toch te gek voor woorden. Verspreid flyers overal met foto, naam, toenaam en wandaden van criminelen overal, aangezien niet iedereen over internet beschikt. Hang posters op in de winkels in wijk waar degene woont. Vermeld erbij dat als je iets weet en je zwijgt, je ook schuldig bent en gestraft kan worden. Onderwijs het volk hierin en stel voorbeelden zodat ook de omgeving het uit zijn/haar hoofd laat om zulke criminelen te beschermen al wat een lieve jongen/meisje het voor de moeder/familie is.
  Bij ontsnapping en nieuwe arrestatie zware ketting en zware bal aan de voet vastmaken, zodat de crimineel het ontsnappen, wat natuurlijk te gek is voor woorden, moeilijk gemaakt wordt.


  gemodereerd
 5. Het zijn deze figuren die Suriname onveilig maken en ervoor zorgen dat straks veel toeristen wegblijven. Door dit soort berichten hier op wtk worden mensen ontmoedigd en geven hun geld liever uit in een land waar ze veilig vakantie kunnen vieren.
  Ik ben daar een van en blijf voorlopig weg!
  Na wan sarie tori tak oeng kondre porie…


  gemodereerd
 6. Ook deze criminelen, hebben rechten.
  Maar, van plichten is hun nooit onderricht.
  Doodschieten, nee! Naar Afghanistan sturen, genoeg landmijnen om op te ruimen.


  gemodereerd
 7. Boesskowtu: 100% gelijk. Daarom ga ik nog lang niet naar Su zo lang t niet veilig is. Moet je de leeftijden eens zien: 38 jaar oud en leven van berovingen. Schandalig! Om dan later te klagen dat hij en gezin niets te eten hebben!


  gemodereerd
 8. @Leek: In mijn beleving hebben deze criminelen maar een recht, nl. LOODRECHT!
  Lood uit een pistool wel te verstaan!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES