Flinke prijsverhoging Melkcentrale producten

21
melkcentrale-producten

De prijs van melk, yoghurt en andere producten van de Melkcentrale in Suriname gaan morgen flink de lucht in. Zo zal ingaande donderdag 1 april een liter melk SRD 12.50 kosten in plaats van SRD 9,50. Dit geldt voor volle, halfvolle en magere melk. Ingaande 1 februari was de melkprijs reeds met SRD 1 verhoogd.

De prijs van yoghurt en de andere producten worden ook met een paar SRD’s aangepast. Zo zal een beker 500 ml magere yoghurt SRD 20 kosten in plaats van SRD 15. Een beker van 250 ml wordt van SRD 8 verhoogd naar SRD 10.

Hieronder de oude en nieuwe prijslijst van de Melkcentrale.

De oude prijslijst

De nieuwe prijslijst

21 REACTIES

 1. Chan y seting πŸ‘ŠπŸ»πŸ‘ŠπŸ»πŸ‘ŠπŸ»πŸ‘ŠπŸ»πŸ‘ŠπŸ»πŸ‘ŠπŸ»πŸ‘ŠπŸ»πŸ‘ŠπŸ»πŸ‘ŠπŸ»πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ niet klagen. Er is weer verkiezingen in 2025 . Effe nog een paar jaren doorbijten.
  gemodereerd

 2. Was te verwachten. Je kan niet tegen de kostprijs je producten verkopen. Met alle prijsstijgingingen en de waardevermindering van de SRD is elk bedrijf genoodzaakt de prijzen te verhogen.
  gemodereerd

 3. Chan je hb kaas mt ht volk heh…sa joe set kon gi a volk.ik bn diep teleurgesteld liever had ik nit vor jow gestemd…nu mut ik 5 jaren lang weer ontberen..shitttt..yoong regering…
  gemodereerd

 4. Is deze verhoging die de melkcentrale gaat hanteren de schuld van de regering of van onkunde van de MCP .
  31 januari koste een pak melk van 1 liter 8,5 SRD , nu per 1 April moet men 12,5 SRD voor 1 liter melk betalen , een verschil van 4 SRD per liter melk , dus ineens in twee maanden een verhoging van 47% , dit zijn toch boevenstreken , ze zullen wel weer zeggen de grondstoffen zijn duur door de koers , laten we zo zeggen hun koers is niet goed van de MCP , veel te veel kader in de top en die zullen wel in US Dollars betaald worden ,opzouten met de MCP.
  gemodereerd

 5. alweer het zoveelste bewijs dat santokhi het land verder de afgrond in helpt.
  normale dagelijkse dingen worden duurder
  en die vetnek en kornuiten blijven de staatsgelden maar opvreten met hun achterlijke salaris bijbaantjes auto’s en andere dom vergoedingen die ze maar te pakken kunnen krijgen

  hoe gaan gezinnen met diverse kinderen melk of yoghurt nog kunnen kopen?
  waarom worden de kosten en winsten van dit staatsbedrijf gewoon niet verlaagd
  deze verhoging is alleen bedoeld om santokhi en zijn 40 rovers meer geld in handen te geven… niets meer en niets minder

  waarom een achterlijke ambassade in marokko wat een vermogen kost ipv zorgen dat gewone gezinnen hun dagelijkse ding kunnen kopen?
  waarom verlagen ze de salarisen niet van opvreters die niets doen en zelfs dubbele baantjes hebben?
  waarom gaan al die sukkels niet gewoon op de fiets naar hun werk of met eigen auto?
  waarom moeten er zoveel onkosten van die opvreters vergoed worden, terwijl die niet noodzakelijk zijn?
  deze regering geeft veels tevel geld uit aan nutteloze personen instanties en domme ideeen

  bouta verkocht het halve land
  santokhi knijpt alle burgers uit behalve zijn vriendjes en familie
  gemodereerd

 6. vegan? en dan dure supplementen bij moeten kopen die slecht verkrijgbaar zijn?
  dan is de melkcentrale nog goedkoper
  gemodereerd

 7. Mee eens Cinny VEGAN is de oplossing voor al onze problemen.
  Die vlees eters zijn altijd zo agressief.

  Yes Go VEGAN.
  gemodereerd

 8. Het grootste klaagvolk op aarde woont in Suriname. Ze willen alles het liefst gratis en zijn niet bereid om offers te brengen om hun land voorruit te helpen.
  De staat kan niet aan de gang blijven om producten te blijven subsidiΓ«ren. Wanner gaan jullie klagers het leren om je eigen broek op te houden?? te ka-fowroe kies tiefie noh?
  Ga werken, dan heb je meer geld om uit te geven ook voor een pak melk of yogurt!
  Die hindoestaan, javaan en chinees doen dat ook en die hoor je niet klagen.
  gemodereerd

 9. Als je voor alle soorten melk dezelfde prijs moet betalen en dat normaal bevonden wordt, moet dat ook voor alle andere produkten gelden. Volle, halfvolle en magere melk dezelfde prijs? Dan wil ik ook dezelfde prijs betalen voor puntbrood, melkbrood, kerstbrood en cassavebrood. Voor oploskoffie, zet koffie en decaf koffie enz. enz.
  gemodereerd

 10. Het omgekeerde wat Minister Achaibarsingh heeft aangekondigd, de prijzen gaan met 20% omlaag. Integendeel is 2 x 20% zelf meer omhooggegaan. Valutawet net goedgekeurd, die moet de koers omlaag brengen maar zeggen niet dat de prijzen omhoog gaan.
  Alles is tegengestelde richting !
  Vrolijk Pasen zonder ei want die is ook niet te betalen.
  gemodereerd

 11. Haha als die Chan aanhangers zijn hem nog steeds aan verdedigen nu kunnen jullie niet de vorige regering hier van de schuld geven maar wie gaan jullie dan de schuld geven want Chan is voor jullie een heilige dus hij krijgt de schuld niet. Hey is net een cult aan het worden de Chan Cult.
  gemodereerd

 12. Sukkels die hier klagen moeten harder hun best doen om het land op te bouwen. In mijn tijd gingen we nooit voor melk naar Omo Chinesie. We hadden een koe. In mijn tijd gingen we nooit zonnebloem olie kopen bij Omo Chinesie wij gingen zelf uit kokos olie weghalen. Zo kan ik honderden voorbeelden noemen, maar nu moet alles geΓ―mporteerd worden. Oenh lezie No ka. Alle schulden aan Chan geven. Su kan niet eens de rente niet betalen aan IMF. Vanwaar moet hij al die luxe voor jullie halen. Ga maar bij Bouta zeuren die 10 jaar het land naar de klote heeft geholpen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.