Automobilist verleent geen voorrang en rijdt motorfiets aan

1
Automobilist verleent geen voorrang en rijdt motorfiets aan

De bestuurder van deze motorfiets is vanmorgen gewond met een ambulance afgevoerd, nadat hij aangereden werd door een automobilist. De aanrijding vond iets na 11.00u plaats op de kruising van de Anton Dragtenweg en de Marie Curiestraat in Suriname.

De motorfiets reed over de Anton Dragtenweg richting Twee Kinderenweg. Het voertuig kwam uit de Marie Curiestraat en sloeg rechtsaf in de Anton Dragtenweg. Daarbij verzuimde de bestuurder voorrang te verlenen aan de motorfiets, met de botsing als gevolg.

De motorfietser klaagde van pijn en werd per ontboden ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Politie Geyersvlijt heeft de zaak in verder onderzoek.

1 REACTIE

  1. Of ze nou een rijbewijs hebben of niet, ze kennen de verkeerregels niet. Ze handteren de wet van de jungle, ik ben groot en sterk dus, ik ben de baas ! Stelletje eikels zijn het ook buiten het verkeer geldt het zelfde regels in Su, stelletje losers zijn het .

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.