VIDEO: Vechtpartij mondt uit in schietincident; ook auto beschadigd

8
VIDEO: Vechtpartij mondt uit in schietincident; ook auto beschadigd

De politie in Suriname kreeg iets na 13.00u vanmiddag een melding van een schietincident met meerdere slachtoffers, aan de Peperboomstraat. Eenheden van het korps dirigeerden ter plaatse. Volgens de eerste informatie zou het gaan om een vechtpartij tussen twee partijen, die uit de hand is gelopen.

Er zouden daarbij schoten zijn gelost en enkele slachtoffers zijn gevallen. Deze zijn per eigen gelegenheid voor medische behandeling vetrokken naar de Spoedeisende Hulp (SEH). De Surinaamse politie is op dit moment ter plaatse bezig met het onderzoek waarbij zij probeert te achterhalen wat zich op het adres heeft afgespeeld.

Op voormelde locatie is ook een auto van de weg geraakt en bijna in een goot belandt. Het voertuig is zwaar beschadigd op de berm zoals ook te zien is in het filmpje en de foto. De politie schakelde een sleepdienst in om het voertuig weg te slepen.

UPDATE: De politie heeft drie personen aangehouden na een uit de hand gelopen ruzie afgelopen vrijdag, waarbij de 29-jarige Valentino Cederburg (foto) door een opgelopen schotverwonding om het leven is gekomen. De aangehouden verdachten zijn R.S. (17), D.M. (33) en Valentino’s broertje U.C. (19) die ook werd beschoten en in het ziekenhuis ligt.

8 REACTIES

 1. Compleet een criminele land geworden daar, wat een tering zooitje man !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. WAT, jullie zijn zo achterlijk dat er nooit meer een verandering zal komen ,alles wat verkeerd gaat is Bouta, niemand ziet meer dat er nu incompetente mannen en vrouwen aan de macht zijn die niks goed over hebben voor land en volk, schandeloze dieven percies Al’s Bouta en vrienden.
  gemodereerd

 3. Het handhaven van orde en veiligheid is dweilen met de kraan open. Suriname heeft steeds meer weg van een Afrikaanse jungle waar het recht van de sterkste geldt. Dit nalatenschap van 10 jaar wanorde die gecreĆ«erd is door de ndp is niet binnen 5 jaar op te lossen. Een groot deel van de jeugd is ontspoort, bejaarden begaan misdaden, vrouwen en kinderen worden mishandeld, veel zelfmoord en vermiste mensen. A torie sarie…
  gemodereerd

 4. We kunnen blijven anderen de schuld geven. Als individu heb je een moreel compas of niet. Ieder weldekende kent en weet het onderscheid te maken tussen goed en fout en ernaar te handelen.
  gemodereerd

 5. Texas is niet representatief voor wat er in Suriname gebeurd. Weg buldozeren deze hele krottenwijk
  gemodereerd

 6. Helemaal verkeerd, hij had het volgende moeten roepen, ik spring van het Bosje brug, wie volgt mij ?? Waarschijnlijk hebben ze naar Bouta geluisterd, stelletje hersenloze idioten !

  Sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.