Cubaan rijdt EBS-mast kapot tijdens lockdown

11
Cubaan rijdt EBS-mast kapot tijdens lockdown

Zaterdagavond is wederom een aangereden mast van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) genoteerd. Een Cubaan heeft iets na 22.00 uur met deze personenauto, een EBS-mast aan de Verlengde Nieuwe Charlesburgweg kapotgereden.

De bestuurder reed over de Verlengde Nieuwe Charlesburgweg, komende uit de richting van de Ringweg. Ter hoogte van het waterbedrijf, verloor hij door nog onbekende redenen de controle over het stuur en knalde tegen een EBS-mast. Door de slag brak die in tweeën.

De Cubaan raakte lichtgewond. De Surinaamse politie kreeg de melding van het verkeersongeval en agenten van bureau Munder gingen ter plaatse voor onderzoek. 

Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig af te voeren. Technici van de EBS werden ook ingeschakeld om de aangerichte schade te herstellen.

11 REACTIES

 1. Die Cubanen maken en breken in dit land. Nergens andrers. Steeds worden ze heengezonden…
  gemodereerd

 2. Vraag mij stellig af wat de autobestuurders tegen de elektrische lantaarnpalen hebben. Liever een lantaarnpaal dan mensen dood rijden.
  gemodereerd

 3. cubaan? lockdown?

  rekening presenteren voor de schade.
  oppakken en het land uitflikkeren na betalen van de schade.

  als je als buitenlander je niet aan de regels kan houden?? opdonderen dan.
  zeker weer 1 van bouta”s nep artsen?? die kwakzalvers


  Maak melding

 4. Cubanen vieren feest hier in Su. In Cuba moeten ze durven een moderne auto te hebben en dan nog tegen de regels van de lockdown in.
  Kan alleen hier. Durven als buitenlanders in Cuba de regels te overtreden.
  gemodereerd

 5. Cubaan man rijd paal aan terwijl zn cubaanse vrouw paal ramt. Is een gedonder hor
  gemodereerd

 6. kijk de cubaanse nepartsen en stemvee voor de ndp , kregen ook nog een auto en niet de minste ook , zeker ook geen geldig rijbewijs , Regering deze cubanen het land uitzetten , en U moet de banden met schurkenstaten als cuba en venuzuela en china en rusland en turkije en marokko en india en nog vele schurkenstaten , want daar is het grootste deel van de bevolking arm en worden onderdrukt , Suriname hoorde de laatste 10 jaar ook bij die schurkenstaten , Regering het lijkt erop dat U dit voortzet , krab eens achter U oren en zet U in voor ons het Surinaams volk dat we uit het dal komen en redelijke prijzen moeten betalen voor basis goederen.
  gemodereerd

 7. Deze cubaan kan zich geslaagd voelen voor zijn inburgeringsexamen. Hiep hiep hoera hij is in geslaagd om die overstekende paal te stoppen en de schade op zijn auto te nemen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.