Wereldwijde storing Whatsapp, Instagram en Facebook

3
social-media-apps

Whatsapp, Instagram en Facebook hebben momenteel te kampen met een wereldwijde storing. Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is.

In Suriname dachten velen dat het een storing is van het netwerk van Telesur, maar dat is niet het geval. Whatsapp en Instagram zijn allebei onderdeel van Facebook. 

3 REACTIES

 1. Pffttt het is niet alleen Whatsapp en Instagram. Het netwerk van Telesur geeft de laatste tijd ook veel problemen. Het valt steeds uit.
  Ondanks we dit meerdere malen hebben gerapporteerd, is Telesur mij nooit tegemoet gekomen.
  Denk dat ook vele anderen dit probleem hebben en ook nooit zijn gecompenseerd.
  Maar als jij een maand of 2 maanden achter bent met uw rekening, dan sluiten ze wel gauw af en een boete erbij. Wanneer komen zij een keer over de brug met een compensatie?


  Maak melding

 2. Al die arme landen die zich in schulden steken om met de technologie van het Westen mee te kunnen lopen, zijn niet goed wijs. Het is mede vanwege de technologie – koop ze van ons, neem een lening – dat het Westerse imperialisme nog wel even zal blijven door gaan.
  Jongen van 15 beroofd van zijn mobieltje. Nou kan deze jongen weer leningen gaan afsluiten (of anders ook gaan stelen) omdat hij zo nodig een mobieltje moet hebben. Wie profiteert? De technologiemakers.
  De arme landen moeten zich heen illusies maken. Ze zullen nooit in de positie geraken dat ze zelf deze technologieën gaan ontwikkelen. Ze zullen dus altijd afnemer zijn en afhankelijk blijven. Kap gewoon daarmee. Dan maar geen digitale technologie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.