Vaste commissie EZ bespreekt actualiteit met minister Walden

1
Foto (c) ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ).

De vaste commissie van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) in De Nationale Assemblee DNA, onder voorzitterschap van Shaam Binda, heeft enkele actuele zaken besproken met EZ-minister Saskia Walden. Deze ontmoeting vond op 11 maart 2021 op het ministerie in Suriname plaats. 

De directeuren van EZ die tijdens de bespreking ook aanwezig waren, hebben elk kort aangegeven waarmee hun directoraten bezig zijn, de uitdagingen die ze hebben, welke projecten worden uitgevoerd en welke in de pijplijn zijn. 

Minister Walden heeft aangegeven dat EZ openstaat voor een goede en efficiënte communicatie met de Vaste Commissie en benadrukt dat het Surinaamse ministerie altijd klaar staat om de commissie te informeren over zaken als daartoe de behoefte bestaat.

Het ligt in de bedoeling, dat er meerdere ontmoetingen zullen plaatsvinden tussen beide partijen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.