Agent post VCB betrapt vermoedelijke drugsgebruiker op heterdaad

9
Politieposten VCB en Centrale Markt weer in gebruik

De 36-jarige S.V. is op donderdagmorgen 11 maart aan de Waterkant tijdens het roken van een sticky op heterdaad betrapt door een surveillerende politieman van post VCB. Bij het zien van de wetsdienaar gooide S.V. het spul weg meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De politieman hield de verdachte aan en confronteerde hem hiermee. S.V. gaf toe dat hij het verderfelijk spul rookte. Op de verdachte werden aangetroffen en in beslag genomen 15 gram marihuana, een blok hasj van 67 gram en een grootgeldbedrag in SRD.

Verder verklaarde S.V. aan de politie dat hij zich bezighoudt met goudopkoop en wisselen. De hasj ontving hij van een man die in geldnood verkeerde. Hiervoor bood hij de man SRD 500 aan.

De vermoedelijke drugsgebruiker is na afstemming met het Openbaar Ministerie, ter zake overtreding van de wet bedrijven en beroepen, alsook overtreding Wet Verdovende Middelen in verzekering gesteld meldt de politie.

9 REACTIES

 1. Laat die man met zijn djonko met rust want hij deed niemand kwaad. Grote jongens die tonnen cocaine verhandelen, of hand en spandiensten verlenen kunnen ze niet vinden of uitleveren. Zelfs good old Pablo Escobar en Roger Khan kwamen op “beleefheidsbezoek” bij bouta. Enne hoe vordert die duikboot onderzoek zijn die eigenaren al kaalgeplukt?


  Maak melding

 2. Goed werk van de KPS. Dit verderfelijk spul moet aan banden gelegd worden. Onze jeugdigen gaan eraan.
  gemodereerd

 3. Onbelangrijk laat die man met rust, en pak die zogenaamde ondernemers op die drugs tussen hun groente en fruit naar het buitenland verzenden.
  gemodereerd

 4. Wat een achterlijke politie hebben we in Suriname. O.a. in America, Canada en Nederland kan iedereen, zonder lastig gevallen te worden door de politie, een sticky/djonko roken. Alleen in Suriname doet de politie alsof een djonko roker didibri zelf is.


  Maak melding

 5. Voor een djonko achter slot en grendel ????in de gevangenis die al overvol zijn !!

  Beambte kaba nanga grofu spotu
  Anno 2021
  gemodereerd

 6. Wat een achterlijke mensen die het normaal vinden dat die junkie daar aan het roken is.
  Want na het roken gaat hij stelen,roven ,verkrachten,en inbreken.
  Deze junkie’s moeten de kans krijgen om eerst af te kickten .
  Daarna moet hij geleerd worden om te werken.
  gemodereerd

 7. Sammy, voor zover ik het weet, is het niet waar wat je zegt, maar als je toch, in het openbaar, een sticky zou roken, zou de politie je niet als een zware drugscrinineel behandelen. Zelfs in de 70er jaren toen ik in Nederland woonde, deed de politie niet moeilijk, ze deelden toen een pamfletje uit wasrin voorlichting stond over het verschil in soft- en harddrugs en softdrugs werden gedoogd en waren makkelijk te krijgen in coffee shops.


  Maak melding

 8. Verderfelijk spul…………Wat lopen we achter in dat klote land. Het is gewoon een plant. Bleu Red en weet ik het allemaal voor labels, dat is pas verderfelijk. En al die zogenaamde geldstrooiers. Legalize Mariuana. The healing of the nation


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.