Vriend van dood aangetroffen vrouw aangehouden

10
Aangetroffen lijk is van vermiste 31-jarige Ashna
De 31-jarige Ashna Jagesar.

De politie heeft Bidjaipersad A. (37) zondag aangehouden in verband met de dood van Ashna Jagesar (31) in Suriname. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Volgens getuigen had de vriend haar vorige week van het werk afgehaald en daarna is zij niet meer gezien. Het lijk van Ashna is zaterdagavond in een trens aangetroffen in de laatste zijstraat van het Eurekaproject (foto onder).

Er kon niet worden vastgesteld of er sprake is van misdrijf omdat het lijk in verre staat van ontbinding verkeerde. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten heeft de zaak in onderzoek.

In deze straat, de Agememnonweg, werd het lichaam zaterdag gevonden:
 

10 REACTIES

 1. Kidnappings, (zelf)moorden, mishandelingen, oplichting, berovingen, (dodelijke) ongelukken.

  Die hele lockdown en Corona is kinderspel…


  Maak melding

 2. Was mijn vermoeden toch waar over die lafaard van die vriend van Ashna!

  Wat een waardeloze mislukkeling is deze vent!
  Hier wordt ik echt boos om.


  Maak melding

 3. Familie en vrienden gecondoleerd met het verlies van dit mooie vrouw, wat triest om op zo’n manier aan je einde te komen, de vriend heeft dit gedaan, er speelt zich meer achter de schermen,


  Maak melding

 4. @Mahinderlijk: Ik zie dat evenals de moderator, die niet wist hoe snel mijn comment te verwijderen, het ook voor jou moeilijk is de waarheid te omarmen. Dat je de waarheid als racisme wil betitelen is aan jou. Het ware beter geweest als er in jou omgeving, gemeenschap, groep eens een keer gekeken werd naar dit fenomeen en getracht zou worden er iets aan te doen, want je kan zeggen wat je wil, het is bij de beesten af, dit gedrag!


  Maak melding

 5. Sterkte aan de ouders en kinderen.!Tijdens de ndp regering zijn veel vrouwen door slechte economische omstandigheden verleid met advertenties om zichzelf te verkopen voor duizenden srd’s per week. Deze advertenties kunnen door iedereen gelezen worden in de krant. Het gevolg is dat je veel gebroken gezinnen hebt gekregen en veel emotionele toestanden tussen mannen en vrouwen. Vrouwen bewaren hun vaste klanten voor extra geld en wanneer ze worden betrapt reageert elke man daar anders op, want de een neemt het veel zwaarder dan de andere. De een heeft zn hele leven aan zn gezin besteed en reageert extra emotioneel als zoiets hem overkomt. De andere gaat wat nuchterder ermee om en probeert verder te gaan. Maar dit zijn zware ontwrichtingen die doorleiden naar kinderen die met 1 oudergezinnen zullen worden opgebracht. Nu heb je clips al lolobal die geprezen worden ipv dat het als verstoring van de openbare orde wordt gezien en seksuele verleidingvoor jongeren kan vergroten. Het leven is niet alleen seks maar om eensgezind samen iets op te bouwen. Voortplanting hoort daar bij uiteraard.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.