Dood gevonden man vermoedelijk aangereden door voertuig

3

De man die vanmorgen dood werd aangetroffen langs de Sir Winston Chrchillweg in Suriname, is vermoedelijk aangereden door een voertuig. Dat is de eerste conclusie van de Surinaamse politie op basis van het onderzoek dat vanmorgen is verricht.

Buurtbewoners zouden vrijdagavond rond 23.00u slipgeluiden van een voertuig hebben gehoord. Toen ze gingen kijken op straat was er niets te zien. Vanmorgen ontdekte een jongetje het levenloze lichaam van een man in het gras op de berm.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om een grijs gelakt busje. Van de bestuurder ontbreekt nog elk spoor. Het lichaam van het slachtoffer is zojuist afgevoerd (foto). Het onderzoek wordt voortgezet.

UPDATE – De man is aangereden door een bestuurder met een Nederlands rijbewijs.

3 REACTIES

 1. De bestuurder/bestuurster, heeft zondermeer een misdaadverslaggever gepleegd. Met het gevolg, de dood.
  Wat extra,weegt is hij/zij, iemand achter heeft gelaten die hulp nodig had.


  Maak melding

 2. Zie maar hoe wreed Surinamers zijn geworden ,een hoop stront zakken zijn van af 1980 geboren .
  Een hoop bling bling uitslovers zijn een hoop Surinamers stront hebben ze een auto en een huis en een paar rot spullen er in .

  Hoogmoedigheid van Surinamers ,heeft het leven ontwricht ,een ieder heeft zijn eigen regels in Suriname ruwheid grovoe is de orde van de dag .


  Maak melding

 3. Resultaat van 10 jaar ndp regering.Stelen,moorden,5 buiten vrouwen met prados ,concessies stelen,goud stelen bij Grassalco was normaalse zaak.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.