Autobusje knalt achterop personenwagen: 1 gewonde

1
Autobusje knalt achterop personenwagen; 1 gewonde

Afgelopen nacht was het weer raak op de wegen van Suriname. Bij een zware aanrijding aan de Indira Gandhiweg raakte één persoon gewond, toen een autobusje achterop een personenwagen knalde.

De personenwagen reed afgelopen nacht rond 04.15u uit de Theodorus Pontweg de Indira Gandhiweg op, richting Latour. Het autobusje reed over de Indira Gandhiweg en knalde achterop de personenauto ter hoogte van Menckendam.

Een vrouw die de personenwagen bestuurde, raakte gewond en moest met een ambulance naar de Spoedeisende Hulp worden afgevoerd. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd, zoals op de foto’s te zien is.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

1 REACTIE

  1. De personen auto is fout maar waarschijnlijk heeft ze dat busje met hoge snelheid niet eens voorbij zien flitsen met zo een schade. Die dacht het is lockdown dus vrijbaan. Over 2 weken zit hij weer lekker te racen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.