Man steelt portemonnee vrouw tijdens woordenwisseling bij restaurant

7

De Recherche van Regio West heeft onlangs de 33 jarige R.L. alias ‘Bra’ in Nieuw. Nickerie voor beroving aangehouden. Een benadeelde deed op 20 februari aangifte van beroving tegen hem op het politiebureau Nieuw Nickerie, meldt het Korps Politie Suriname.

De aangeefster verklaarde dat zij zich bij een restaurant bevond om eten te kopen. Op een bepaald moment liep R.L. haar voorbij en zonder enige reden ontstond er een woordenwisseling tussen hen. Bij die gelegenheid liep R.L. naar haar toe en greep haar portemonnee inhoudende een onbekend geldbedrag in SRD uit haar hand. Na de daad maakte de verdachte zich uit de voeten.

Aan de hand van de beschrijving van het slachtoffer werd de verdachte R.L in beeld gebracht en op 24 februari opgespoord en aangehouden. Deze man blijkt een bekende van de politie te zijn en heeft meer dan één vonnis op zijn naam staan.

Bij confrontatie werd de verdachte positief herkend door de wederhelft van het slachtoffer. R.L. heeft toegegeven een woordenwisseling te hebben gehad met de vrouw, maar dat hij haar portemonnee inhoudende het geldbedrag niet uit haar hand heeft gegrepen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte hij in verzekering gesteld meldt de politie.

7 REACTIES

 1. Heette de rover Huang A Poe of Min Rasam of Hendrik Aloedin ? Kom verras me eens en zeg dat het inderdaad een van hen het was en niet Kraka Boto !


  Maak melding

 2. Dat is niet waar Leek! Het overgrote deel hier in Suriname staat iedere ochtend op om naar zijn/ haar werk te gaan en op een eerlijke manier zijn geld te verdienen.


  Maak melding

 3. Beste Paul, bedankt voor uw correctie.
  Ik heb het woord “Men” ten onrechte gebruikt.
  Ik bedoelde wat anders en tegelijk suggereerde ik iets anders.
  Ik ben niet eerlijk geweest, tegenover al die hard werkenden, waaronder u en ik.
  Mijn excuses, als iemand vernederd of pijn, heb gedaan.


  Maak melding

 4. 100% zeker dat het die ongeschoolde paarse ratten zijn , , geen pakketten meer , dan maar het zelfde doen als die ndp-ers , stelen in plaats van werken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.