woensdag, februari 28, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid6 nieuwe besmettingen; president neemt vaccins in ontvangst

6 nieuwe besmettingen; president neemt vaccins in ontvangst

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur 6 nieuwe COVID-19 besmettingen geregistreerd, na in totaal 128 keer testen. Ook zijn er 13 personen genezen en liggen er 16 in het ziekenhuis.

Dat blijkt dinsdagavond 2 maart uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Dinsdag heeft de Surinaamse president Santokhi ook ceremonieel 50.000 AstraZeneca COVID-19-vaccins als geste van India ontvangen. De overhandiging werd verricht door de ambassadeur van de Republiek India, Mahender Singh Kanyal (foto).

Eerder heeft Suriname 1.000 stuks gekregen van Barbados, die dat schonk uit een partij die zij ontving als geste van India.

De cijfers van dinsdag:

 

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

9 REACTIES
 1. trots op te zijn??? , maar President Santokhie denkt wel dat in dat grote land Indie 25.000 mensen geen vaccin toegediend krijgen , een politiek spelletje over de ruggen van de armen , , als U een hart heeft had U dit moeten weigeren , en de ambassadeur met die 50 000 vaccins per direct het land moeten uitschoppen , het zelfde dat er vaccins uit cuba hier komen , dit is ook het zelfde , cuba verwaarloosd zijn eigen bevolking en probeert om met deze gifte een goed voetje te bereiken , binnenkort komt venezuela ook met zo iets , dus U zit in de zelfde molen als dictator bouta , als U de schurkenstaten steunt kan dit Uw einde betekenen als President


  Maak melding
 2. Als ik in de winkels rond kijk, de mensen goed gekleed, de kinderen met veilige en onveilige speelgoederen, bezig zijn denk ik aan de miljoenen kinderen die geen kind kunnen zijn.
  Maar, ik ben blij dat er antibiotica is uitgevonden, zeker voor kinderen met een oorontsteking.
  Wat betreft, de vaccinatie uit India, zou ik zeggen” laat uw fantasie op los”. U, zult zien hoeveel misstanden u tegenkomt en een deel bij u/mijzelf ligt.
  Kan ik er wat aan doen? Misschien wel!


  Maak melding
 3. België en Nederland zijn bezig om oudere mensen te vaccineren, en tot nu gaat het goed, de keuze aan je zelf, je bent niet verplicht om je in te laten spuiten, ik laat me inenten anders kan ik niet naar het buitenland, choice is up to you?
  Maar goed er zijn altijd azijn pisser,


  Maak melding
 4. @WAT 3 maart 2021 At 03:17 , Wat, Wat een onzin kraai jij uit, Nederland heeft toch ook de Antilliaanse bevolking bevoorraad met een aantal Vaccins, terwijl velen nog in Nederland gevaccinatie wachten, het is toch een sociaal gebaar-Leven en Laten leven Sukkel, wat ben jij toch een akelige negatieveling.


  Maak melding
 5. De enige manier om ooit überhaupt vrij te mogen reizen en deel te nemen aan de samenleving zal via een vaccinatiebewijs komen. In de EU is men al van plan om het ook voor eigen land te gebruiken. Dus als je naar de bios, restaurant, sport evenement en overheids gebouw gaat. Alleen gevaccineerden zullen van vrijheid genieten en zij die zich niet willen of niet kunnen laten inenten zullen keihard worden gediscrimineerd. We zijn hard op weg naar zo een vreselijke wereld


  Maak melding
 6. Op deze wijze zal invulling worden gegeven aan diasporabeleid. Begi begi. Je denkt toch niet dat de Surinamers in Nederland hun zuur verdiende euro´s aan Suriname zullen geven voor hun onzuivere praktijken daar. Makka heeft een foutieve inschatting gemaakt. Er is nog geen sprankje van vooruitgang waar te nemen onder deze regering.


  Maak melding
 7. Niet gevaccineerd betekend niet naar het buitenland kunnen.
  Nog even en je kunt niets kopen zonder het 666 nummer. Einde der tijden is nabij, niemand weet de dag noch het tijdstip.
  Alleen degene die volhard haalt de eindstreep.


  Maak melding
 8. Gaan ze ook niet doen @Ronald;
  “Geen enkele regering heeft het recht mensen die zich niet laten vaccineren, van alles te verbieden.”

  Maar… bedrijven kunnen dit wel eisen. Weet je nog: Twitter en trumfp.
  Dus een vliegmy eist een vaccin-paspoort, ter bescherming v andere cliënten, is hun argument.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES