DNA-lid loopt polsfractuur op tijdens gevecht

13
politie-auto-op-straat-suriname

Een lid van de Surinaamse Assemblée heeft tijdens een gevecht een polsfractuur opgelopen. De man die in het dagelijks leven ook ondernemer is, raakte op de zaak verwikkeld in een ruzie met twee anderen.

Het DNA-lid was bij zijn handelszaak toen de twee mannen een bezoek brachten. Zij hadden onderdelen van een graafmachine, die zij wilden verkopen aan de handelszaak. De ondernemer importeert namelijk onderdelen.

Tijdens het gesprek met het assembleelid ontstond er een woordenwisseling die uitmondde in een gevecht, waarbij het DNA-lid kwam te vallen. Als gevolg hiervan heeft hij een fractuur aan zijn pols opgelopen.

Zijn arbeiders kwamen erbij en vernielden de auto van de twee mannen. Twee van de arbeiders waren in verzekering gesteld, maar zijn intussen in vrijheid gesteld.

De zaak is ingetrokken, omdat er vergoed is voor de schade aan het voertuig.

13 REACTIES

 1. wat is dit van nieuws , lijkt wel op een fake nieuws van faya pepre , die proberen nog meer onrust te zaaien , WTK direct verwijderen dit artikel.


  Maak melding

 2. Keurig gereageerd door de werknemers van de ondernemer om zijn baas in bescherming te nemen. Liever hadden ze niet de suv van de dieven vernield maar deze beesten zelf.


  Maak melding

 3. Een DNA lid mag geen ondernemer zijn.
  Hij moet zijn onderneming aan de familie of een stichting overdragen.
  Belangenverstrengelingen.
  Wat is dit allemaal.
  Het moet een keer echt ophouden in Suriname met de corruptie.
  Heb vertrouwen in Chandrikapersad.


  Maak melding

 4. @ Sint

  Natuurlijk mag men als DNA lid midden in de maatschappij staan. Het is net als raadslid in NL een bijbaan. Een raadslid in Amsterdam/ etc. heeft het heel wat drukker dan een DNA lid in Suriname.

  Wat ik wel absurd vind is dat er zo omslachtig geschreven wordt. Noem de persoon bij zijn naam. Nu lijkt het weer op zand er over. Duidelijk sprake van zand er over want waarom komen zijn mensen pas vrij na een schade vergoeding.

  De pers en WTK werken mee aan een cultuur van zand er over. De kiezer mag toch wel weten welke ondernemende gekozen volksvertegenwoordiger een kort lontje heeft.


  Maak melding

 5. Het is een coalitie-man, wkn geeft geen personalia vrij, vanwege privacy of coalitieman.
  Het staat niet in de revo kranten omdat het een oppositie man is. Indien coalitie was het breaking news.

  Puzzel van de dag 😋😂
  Waiting, waiting, waiting……


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.