VIDEO: Teaser van nieuwe docufilm ‘The Natio dream’

4

Dit weekend ging deze teaser online van een nieuwe docufilm getiteld ‘The Natio Dream’. Deze gaat over de nationale voetbalselectie van Suriname onder leiding van Dean Gorré op weg naar het Wereldkampioenschap voetbal 2022.

De docufilm wordt uitgebracht door de Surinaamse Voetbalbond (SVB) en de nieuwe filmmaatschappij Waves Films & Stories van filmmaker Sander Coumou (33), bekend van de film ‘Wiren’.

‘The Natio Dream’ gaat volgens de filmmaker zoveel dieper dan alleen de strijd op het voetbalveld. “Het gaat over natievorming, een strijd voor identiteit en zelfrespect en zelfs een strijd voor onze natuur” zei hij tegen de Surinaamse krant de Ware Tijd.

Aan de muziek van deze docufilm hebben Jim Westfa jr. en Byciel Watsaam een bijdrage geleverd. De teaser is hierboven te zien.

4 REACTIES

 1. Waar kan men de sportteneu/trainingspakken van Natio kopen?

  Als Natio een sponsor kiest kan men het beste voor Nike kiezen.

  succes toegewenst SBV, Team Natio – SME, Dean Gorré

  Geloof In Eigen Kunnen


  Maak melding

 2. Heel veel succes heren. Laat het niet naar jullie hoofd stijgen. Blijf jezelf, concentreer je en blijf die discipline behouden en het komt zeker goed.
  Wens jullie allen het allerbeste toe.


  Maak melding

 3. Waar kan men de sporttenue/trainingspakken, T-shirts, korte broeken, sleutelhangers, sjaals, petjes, hoeden, bierfilters, slippers, glazen, mokken, patta’s, dekbedovertrekken, hoofddoeken, dassen, overhemden, zakdoeken, plastic zonnebrillen, enz van Natio kopen in Nederland?

  Ik kijk er met belangstelling naar uit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.