Weer fake Facebook accounts van minister Achaibersing

6
Fake Facebook account minister Achaibersing biedt leningen aan

Het Surinaamse ministerie van Financiën en Planning heeft de samenleving dit weekend nogmaals erop gewezen, dat er via fake-accounts op social media leningen worden aangeboden door personen die zich uitgeven als minister Armand Achaibersing.

De minister betreurt het dat zijn naam misbruikt wordt en benadrukt dat deze accounts en berichten niet van hem afkomstig zijn.

“Op geen enkele wijze houdt de minister noch het ministerie zich bezig met het aanbieden van leningen aan individuen. Weest u daarom alert bij het ontvangen van zulke aanbiedingen” meldt de Communicatie Dienst Suriname (CDS).

6 REACTIES

 1. Ik heb het vermoeden dat dit acties zijn van een voormalige gesprekspartner/kennis die nu veel vrije tijd heeft en veel weet van zijn voormalige gesprekspartners/kennissen die op zich ook heel veel weten van degene die deze accounts opent om de voormalige gesprekspartners/kennissen te waarschuwen en tevens in corrupte zaken te doen belanden.
  Meestal hebben die voormalige gesprekspartners/kennissen ook stukken in hun bezit die schadelijk kunnen zijn voor de internet crimineel die deze accounts opent. Alleen kan deze internet crimineel nu niet legaal aan blazoen zuivering doen.
  NB: Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig!


  Maak melding

 2. annabella , hebt je nog meer emoji’s want tekst kun jij niet schrijven , wat een lellebel , jou paarse faya pepre probeert weer onrust te zaaien , maar weer gaat het hen niet lukken.
  en jaichand jij paarse racist let op u woorden , want het kan tegen je gebruikt worden , niet door de rechter maar door mensen die dan zorgen dat het je laatste woorden zijn, Dazlinger weer iemand voor een nekschot.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.