Inbrekers halen woning helemaal leeg; twee verdachten vast

12
verdachte die op politie schoot neergeschoten en in ziekenhuis overleden
Archieffoto: arrestatie door Korps Politie Suriname.

De Surinaamse politie heeft de 20-jarige verdachte S.H. meer bekend als ‘Cognac’ vorig week aangehouden voor diefstal middels braak. De jongeman is op dinsdag 16 februari door leden van RBTP aan de Kafiludistraat opgespoord en aangehouden, meldt het Korps Politie Suriname.

S.H. wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een inbraak in een woning aan de Van Idsingastraat, waarbij de woning helemaal is leeg gehaald. In deze zaak waren er eerder twee verdachten aangehouden van wie één hunner inmiddels in vrijheid is gesteld.

Zijn 36-jarige kompaan S. meer bekend als ‘Boke’ is nog ingesloten. Onderzoek wees uit dat S.H. samen met zijn kompaan ‘Boke’ bemiddelde bij de verkoop van twee telefoontoestellen. Na de verkoop ontving S.H. SRD 100. Er is slechts een klein deel van de buitgemaakte goederen terug gevonden meldt de politie.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is S.H. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

12 REACTIES

 1. Dit soort figuren weigeren te werken. Na so deng libie sa tang long. Wanneer ik dit soort dingen lees hier, heb ik echt de ambitie niet om te reizen naar Suriname. Dat land is naar de klote. Zo een mooi land. Jammer hoor !


  Maak melding

 2. Meneer Waterkant, waarom plaatst u elke keer foto,s van zwarte mensen bij : roof,moord,diefstal,leeg roven van woningen,verkrachtingen,roekeloos rijden,weg rukken van gouden ketting enz.???


  Maak melding

 3. Glenn,

  Het is goed dat je je aangesproken voelt. Daarmee geef je aan dat je je schaamt voor de activiteiten van jouw rasgenoten. En erken je ook dat er binnen jouw ras een groot probleem speelt. Om te beginnen, zou je jouw rasgenoten kunnen oproepen niet meer te roven moorden, stelen, mishandelen, verkrachten, helen en bedriegen en bedreigen. Ga je dat ook doen? Ik wacht af.


  Maak melding

 4. @ibaH halluB,

  Ga jij ze oproepen! Volgens Pakiratigri, woont Glenn niet in Suriname. Jij toch wel??? Je bent toch een Surinamer??? De inbrekers zijn dat ook. Moet de ene Surinamer de andere niet corrigeren? Stap een keertje op de fiets met een megafoon in je hand en fiets ff een rondje. Een andere optie is het houden van een protestdemonstratie. Wat Pique kan , kun je ook. Of ga ff posten bij het huis van Santokhi, Brunswijk en evt. Belfort. Ga desnoods in hongerstaking. Verzin iets!

  Er zit namelijk geen enkele toegevoegde waarde anders dan racisme, wanneer jij steevast refereert naar het ras als je op deze site verschijnt. Ook al verrichten honderdduizenden donkere mensen hun normale dagelijkse verplichtingen ; het boeit jou geen ene reet. Je zit slechts te loeren op wanneer zo een geval zich voordoet. Here’s the deal snotaap; iedere keer dat een Hindoestaan een misdrijf pleegt , moet je ook het ras aanduiden en aangeven dat het alweer een Hindoestaan is. Eens kijken wat je daarmee opschiet. Ga je land op een nuttige en doeltreffende manier helpen. Luister wat je baasje Santokhi zegt . Yu Boeler!


  Maak melding

 5. IbaH Hallub@@ Jij komt op voor jouw rasgenoot hangbuik zwijn Vincent. En wat moet jij tegen jouw rasgenoten zeggen om niet meer te doen? Ga lekker zelf zeggen tegen mijn rasgenoten inplaats hier stoer te doen. Nogmaals… Njang mie mars man.

  Parikatigri@@@ Dit soort insecten hebben geen eigenlijk empathie met andere. Deze idioten blijven tot hun dood blijven haten, terwijl zelf donker zijn en denken dat ze blank zijn. De blanken lachen hun gewoon uit. Stelletjes dombo’s zijn ze.


  Maak melding

 6. Mensen die werken hebben geen tijd om te demonstreren.

  Alleen die mensen die nog nooit gewerkt hebben die gaan zogenaamd demonstreren.
  Zo al piqué en die mensen die op piqué lijken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.