Man komt in pension erachter dat sekswerker travestiet is en wordt beroofd

24
Man overleden in 'short stay' pension te Nickerie

Een kamermoment is voor een man in een pension in Paramaribo geëindigd in een nachtmerrie. Eerst kwam hij erachter dat een commerciële sekswerker die hij had opgehaald in het Centrum een travestiet is en daarna is hij beroofd van zijn halsketting.

Het slachtoffer verklaarde dat hij een commerciële sekswerker had opgehaald in de buurt van de Crommelinstraat en dat zij naar een pension gingen. Bij aankomst in het pension kwam hij erachter dat de sekswerker een man is. De klant eiste van de sekswerker het geld terug dat voor de kamer betaald was.

Op een bepaald moment pakte de sekswerker een bierfles en sloeg die kapot. Hij drukte die tegen de hals van de man en rukte zijn halsketting weg. Na de daad maakte de verdachte zich uit de voeten.

Het slachtoffer maakte bij de politie melding van het voorval. De sterke arm in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.

24 REACTIES

 1. De rollen zijn omgekleed, voorheen werd de travo in elkaar geslagen als blijk dat het een man ipv een vrouw was. Het/hij/ze had vast geen hakken aan, dat is best lastig om je mee uit de voeten te maken voor je achtervolger.


  Maak melding

 2. Obama 26 februari 2021 At 08:40
  Ik lees na de daad dus hij heeft hem haar heb…..ld🤣🤣
  ======================================
  ======================================
  Waar lees je dat?


  Maak melding

 3. Is om te lachen maar ook gewoon triest dat jonge jongens zich verkleden en hun bille verkopen voor geld.

  De ouders die zullen geld zien en vragen zich niet af hoe hun kinderen eraan komen. Als ze het weten dan doen ze ook niks of moedigen juist aan om meer te verdienen.

  Hetzelfde voor de hele jonge meisjes die hun lichaam verkopen voor een belkaart of een portie eten.

  Dit is toevallig een beetje komische setting. Maar meestal is het gewoon triest…


  Maak melding

 4. Voor zijn eigen veiligheid kan deze commerciële sekswerkers travestiet zich beter niet meer in het werkgebied Crommelinstraat en de pension ophouden, tenzij hij daar als commercieel sekswerker als go man met een afgebroken fles als wapen actief is voor zijn illegale eenmansonderneming. Ook de politie kan hem oppakken voor illegaal bezig te zijn als sekswerker als voor opsporing verzocht tot poging voor moord van het slachtoffer in de pension.

  Hij moet zijn ogen wel goed de kost geven voor het slachtoffer, want die wil zijn halsketting wel terug hebben en zijn eer voor de vernedering redden dat hij van travestiet/go man een stijve kreeg. Het zal niet best voor de dader met kapotte fles als wapen af lopen om hiermee zijn vege lijf te redden als het slachtoffer hem aan de Crommelinstraat of in de pension tegen het lijf loopt. Het slachtoffer moet eerst goed gericht schieten. Een tweede kans moet het slachtoffer de dader niet geven.


  Maak melding

 5. Correctie, omgekleed moet zijn omgekeerd.
  Trouwens, travestieten moeten vooraf zeggen wat ze zijn, dan weet de klant waar hij aan toe is.
  Prettig weekend iedereen👋🏼


  Maak melding

 6. Dat krijg je ervan als je zomaar eentje van de straat plukt en meeneemt naar een pension om gepijpt te worden. Deal with it sukkel!
  Het is JOU eigen schuld, DIKKE BULT!


  Maak melding

 7. Wat ook voor komt dat het soms ook niet lukt bij een sex werkster. Dat kan een klap zijn. Maar een grotere klap is, als ze haar arm teder op je schouders zet en je zachtjes in je oor gefluister… schatje ik weet hoe je voelt want ik ben ook man geweest. Dan voel jij je door alle goede geesten verlaten, als geen dominee of pastoor je kan helpen. Zoek dan de bonu man. Misschien baas waterval.


  Maak melding

 8. Dus als ik het goed begrijp, dan hebben ze tijdens de autorit naar het appartement niet gesproken, want die sekswerker heeft al lang niet meer de baard in de keel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.