Politie gestart met verstrekking e-rijbewijzen aan pas geslaagden

4
Politie gestart met verstrekking e-rijbewijzen aan pas geslaagden
Het nieuwe e-rijbewijs van Suriname

De afdeling Rijbewijzen van het Korps Politie Suriname is met ingang van woensdag 24 februari 2021 begonnen met de verstrekking van het e-rijbewijs aan pas geslaagden.

Deze groep wordt in de gelegenheid gesteld hun E-rijbewijs vanaf 24 februari 2021 tot en met vrijdag 31 maart 2021 en wel van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur v.m. tot en met 12.00 uur n.m. af te halen op de locatie waarop hun naam volgens bijgaande lijsten op voorkomt.

Voor verificatie kan geklikt worden op één van de onderstaande politiebureaus, die dichtbij het woonadres is, dat is aangegeven op het ingediend uittreksel van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB).

Paramaribo – Politiebureau Nieuwe Haven
Wanica – Politiebureau Lelydorp
Wanica – Politiebureau Leiding
Commewijne – Politiebureau Meerzorg

Nadere controle kan geschieden via de politiewebsite onder rubriek Dienstverlening – Rijbewijzen AD. 7.

Bij het afhalen van het E-rijbewijs dient men mee te nemen een e-Identiteitskaart en het bedrag van SRD 250,-. Met de vier aangegeven locaties waar de verstrekking van het E-rijbewijs zal plaatsvinden, verwacht de politie de ontstane achterstand in te kunnen lopen.

4 REACTIES

  1. Het heeft de zelfde kleur als de Nederlandse rijbewijs, wederom nageaapt! Hebben ze daar eigenlijk nog een soort inbreng nog ???

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.