Straatrover slaat jongeman met vuurwapen op hoofd

6
politie-op-plaats-delict-suriname

Een 22-jarige jongeman is woensdagmiddag beroofd en op zijn hoofd geslagen, op de kruising van de Sohan- en Ameraweg in Suriname. Een rover bracht hem een slag met een vuistvuurwapen toe.

De jongeman heeft hierdoor een verwonding aan zijn hoofd opgelopen. De rover maakte vervolgens de telefoon van de jongeman buit waarmee hij is weggerend.

De Surinaamse politie ging naar de plaats voor een onderzoek en verwees het slachtoffer voor medische behandeling. De rover is nog voortvluchtig. 

6 REACTIES

 1. Opsporen en de tering laten slaan door de slachtoffer, het land is totaal verloedert door zulke gasten. Zo blijven toeristen weg van ons mooie land, het wordt tijd dat regering hardere maatregelen gaat treffen !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Wat voor een boeler rovers lopen rond met wapen (of die gaspistolen die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn) om een smart(dumb)phone te stelen.
  Zijn daarom ongeschoolde dropouts want ze weten niet eens slim te stelen.
  Werkkamp voor deze dommies. Bij 3 keer in de fout gewoon levenslang werkkamp want na een 3e keer dan na tranga yesi…

  Maar goed. Ik ben niet in de politricks en recht(krom)spraak.
  Daar maken ze pas groot geld…


  Maak melding

 3. ibaH halluB, niet alleen in Ghana pleegden ze zulke handelingen maar in heel Afrika, Azie, Europa en overal waar meerdere etnische groepen met elkaar in aanraking kwamen. Pas in deze moderne tijd is het tot de mensheid doorgedrongen dat wij, ondanks enkele oppervlakkige verschillen, met z’n allen mensen zijn met mensenrechten die voor iedereen gelden. Alleen jammer dat een paar hardleerse primitievelingen dat nog niet doorhebben en de mensheid nog steeds willen verdelen in wij en zij.


  Maak melding

 4. deze gast is een témreman , hij ziet dit vuistvuurwapen als een amra , dus laaggeschoold en er komt nooit iets goed met deze timmerman en zal nog nooit een hamer gezien hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.