dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijSozavo-minister praat met bond Esther Stichting na rijzende spanningen

Sozavo-minister praat met bond Esther Stichting na rijzende spanningen

-

Does Travel - naar Suriname

Naar aanleiding van rijzende spanningen binnen de Esther Stichting heeft minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo) op 9 februari samen met zijn directie een spoed onderhoud gehad met de Algemene Bond van Esther Stichting onder leiding van Johannes Aviankoi.

Tijdens het gesprek is er onder andere gesproken over de problemen waarmee de stichting te kampen heeft, voorzieningen van het zorgpersoneel alsmede een nieuw bestuur dat ingesteld moet worden binnen de stichting.

De minister heeft ook de stand van zaken voorgelegd aan de bond met betrekking tot de rapportage welke de onafhankelijke commissie heeft uitgebracht. Hij gaf te kennen dat het ministerie reeds bezig is met de uitvoering van zaken welke zijn voortgevloeid uit het rapport en dat tal van zaken ook reeds zijn uitgevoerd.

De commissie is ingesteld om zaken binnen de Esther Stichting te onderzoeken en met voorstellen te komen voor het ministerie. Ramsaran gaf te kennen dat er samengewerkt zal worden met de bond, om te komen tot structurele oplossingen binnen de stichting. 

De bond en de leiding van het ministerie van Sozavo in Suriname zullen continu in overleg blijven met elkaar om de rust te blijven bewaren binnen de stichting.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Heeft de directie van de Esther Stichting wel verstand van zaken wat de zorg en algehele zorg betreft. Is hij geschoold wat de zorgplicht en de betreffende behoeften van de bewoners van de Esther Stichting?
    Het is al geruime tijd aan het rommelen binnen deze Stichting. Behalve het personeel die aandacht vraagt voor wat er allemaal scheef gaat. Je moet je hart op de juiste plaats hebben om zorg te verlenen en weten wat top zorgverlening precies inhoudt. Het is heel belangrijk om de juiste persoon op je juiste post te zetten als directie. Hoop dat er snel een oplossing komt voor de Esther Stichting.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES