Dode bij eenzijdig verkeersongeval: bestuurder uit auto geslingerd

13
Dode bij eenzijdig verkeersongeval: bestuurder uit auto geslingerd
De ravage was enorm

Bij een zwaar eenzijdig verkeersongeval, een paar uur terug aan de Kwattaweg, is de bestuurder van deze auto ter plekke om het leven gekomen. De bestuurder knalde tegen een mast, vervolgens tegen een schutting en ‘vloog’ tegen de trap van een woonhuis. Zoals op de foto te zien is, is de ravage enorm.

De bestuurder reed iets na 03.00u over de Kwattaweg, komende van de richting Vierde Rijweg en gaande richting Derde Rijweg. Door nog onbekende oorzaak botste hij ter hoogte van pandnummer 686 tegen een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS).

De auto kwam daarna tegen een schutting en ‘vloog’ vervolgens tegen de trap van een woonhuis. De bestuurder werd daarbij uit de auto geslingerd en is ter plekke om het leven gekomen. De bewoners van het huis troffen zijn ontzielde lichaam op de grond aan.

Het lichaam van de bestuurder is zojuist afgevoerd en in verband met nader onderzoek in beslag genomen door de justitiële autoriteiten. De identiteit van de man is nog onbekend. Er zijn ook geen papieren van hem aangetroffen. Wel zijn er autopapieren gevonden, maar die behoren toe aan iemand in een geheel ander district.

Diverse eenheden van de Surinaamse politie gingen ter plaatse en zijn op het moment van schrijven nog bezig met het onderzoek:

13 REACTIES

 1. Lekker belangrijk van welke richting hij / zij komt, hoofzakkelijk is dit ongeval daar ter plekke gebeurt !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. @HKF: de oorzaak/rede is nog niet bekend. Het kan ook een medische oorzaak hebben dat deze bestuurder zo hard reed en zelfs uit de auto is geslingerd. #onderliggendeaandoening.
  Het is bekend dat men hard rijdt in Suriname maar je kan niet op voorhand een conclusie trekken.


  Maak melding

 3. Wie neemt risico om hard te rijden, je beroofd je zelf van je eigen leven, rustig rijden kennen zij niet meer in Suriname, of hebben het verleerd, wie is de volgende coureur,


  Maak melding

 4. Ik vraag mij af wanner een einde komt aan dit soort verkeerscrinminelen!!!. Minister justpol Amoksi moet nu in actie komen, krachtige wetgeving is vereist met dit door ramp figuren.


  Maak melding

 5. Deze mensen kennen het verschil niet van gas geven en remmen…Dus geef maar gas mensen en eindigt als deze…1 doodrijder minder…druk vol op het gaspedaal…


  Maak melding

 6. Alleen maar dom gekletst onzin hier aandacht zoekertjes een andere zwakzinnige dombo suggereert dat iemand door onderliggende aandoeningen uit de auto wordt geslingerd wat een dombo alleen maar zwakzinnige onzinnige onzin hier


  Maak melding

 7. Voorbarige opmerkingen,suggestieve opmerkingen alsof de persoon tehardt reedt of een aandoening hadt ,er is wel zeker een reden geweest maar laat dat een onderzoek uitmaken
  niemandt gaat het verkeer in om zichzelf of anderen de doodt in teryden .
  R.I.P. slachtoffer.


  Maak melding

 8. ha-ha theo heet nu theo+2020 , ben jij bevorderd door de fake news faya pepre van de ndp , ze hadden jou moeten ontslaan , want jij bakt er niets van, zelfde als die rbrowny met y ook zo’n koekenbakker , daarom wordt de ndp door jullie naar het einde gebracht , en dat is goed van jullie , maar jullie hebben het zelf niet in de gaten.


  Maak melding

 9. Fabrieken moeten auto’s maken met een snelheidslimiet van 80 en dan kan niemand meer zelfmoord plegen in het verkeer.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.