Alleen leerkrachten basisscholen moeten zich maandag aanmelden

5
kinderen-school-suriname-coronavirus-covid-19

De basisscholen in Suriname zullen hun deuren op maandag 15 februari weer openen. Alleen de leerkrachten moeten zich op deze dag aanmelden op school om de lessen van de leerlingen voor te bereiden, meldt waarnemend directeur Algemeen Vormend Onderwijs Yuro Dipotaroeno.

Op dinsdag 16 en woensdag 17 februari moeten alleen de leerlingen van leerjaren 1 tot en met 5 (kleuters en klas 1 tot en met 3) naar school om les te volgen.

Op donderdag 18 en vrijdag 19 februari moeten alleen de leerlingen van de leerjaren 6 tot en met 8 (klas 4 tot en met 6) naar school om les te volgen.

De leerlingen zullen wederom in kleine groepen (maximaal 12 leerlingen) les krijgen. De gedetailleerde instructies worden door de school gegeven.


5 REACTIES

  1. Goede zaak want de kinderen lopen een flinke achterstand op. De ouders hebben ook een taak om de kinderen te stimuleren om te lezen in hun vrije tijd. Een uurtje lezen of samen met je kroost lezen is niet veel gevraagd. En vooral begrijpend lezen.
    gemodereerd

  2. Begin het onderwijzend personeel re zeggen dat ze in de grote vakantie mr 2 weken vrij krijgen. Eind september. Genoeg geluierd.
    gemodereerd

  3. wat een gelul rbrown , , jij begrijpt niets , maar ja wat wil je van zo’n paars lulletje die zelf alleen maar de paarse kleuterschool heeft gevolgd en daarna ??


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.