Lockdown overtreders blijven regels aan hun laars lappen

11
lockdown-controle-suriname

Opnieuw heeft de Surinaamse politie een flink aantal lockdown overtreders overgebracht naar de hal op het terrein van de Politieacademie (PA). In Paramaribo waren dat in het weekend van vrijdag 6 februari tot en met maandagmorgen 8 februari, maar liefst 216 personen.

Onder hen ook 21 vrouwen. De overgebrachte overtreders betroffen personen die geen valide reden hadden, waarom zij zich op de Openbare weg bevonden. Aan deze groep lockdown overtreders heeft de politie een boete opgelegd.

De politie die wordt bijgestaan door leden van het Nationaal Leger (NL) en de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS), blijft een dringend beroep doen op de samenleving om de protocollen niet aan hun laarzen te lappen.

“Denk aan uw eigen veiligheid en aan die van anderen” zegt het Korps Politie Suriname (KPS).

Bekijk ook:

11 REACTIES

 1. DE STRAFFEN STELLEN NIKS VOOR.

  ER MOETEN TAAKSTRAFFEN KOMEN. ZOALS 2 WEKEN STRATEN HARKEN BEZEMEN SCHOONMAKEN MET HOUWER EN TJAP IN ZON EN REGEN.

  SOMMIGEN HOOFDEN ZIJN ERG HARD. DAN MOET JE DIT DOEN. JE KAN DE MAN OF VROUW GEEN PAKSLAAG GEVEN. ZE HEBBEN GEEN GELD VOOR DE BOETE.

  DAN LAAT ZE SURINAME SCHOONHOUDEN ONDER TOEZICHT VAN DE MP.


  Maak melding

 2. Laat deze gasten midden in de nacht de begraafplaatsen schoonmaken onder streng toezicht van de politie en de MP. Maak gebruik van grote schijnwerpers zodat ze echt graf ontdoen van onkruid, dan houdt dit gedrag direct op. Dan hebben ze hiermee hun boete meteen afgelost.
  gemodereerd

 3. Als je niks te bikken heb thuis zul je de straat op moeten,een ieder zal zo wel zn reden hebben om tegen deze uurtjes op straat tezyn helaas ,na een jaar is het ook niet meer voltehouden.
  en niet tevergeten het is een verzoek om thuis teblyven dit is geen wet dus in de regel niet strafbaar,integendeel druist de aanhouding tegen hun recht aan als mens(mensenrechten)


  Maak melding

 4. rbrowny met y , jij bent echt de domste hier op WTK , , ten eerste iedereen heeft tijd genoeg om voor de lockdowntijd eten in te slaan , want de lockdowntijden zijn bekend , dus paarse dommie dit verhaal van jou gaat niet op.
  ten tweede er is een wet die personen kan verbieden om uit het huis te gaan , maar dat snap jij niet he , weet je welke wet , dat zal wel niet he , die wet is : Wet Uitvoering Burgerlijke Uitzonderingstoestand , en daar staat onder anderen in dat de regering mensen kan verbieden om in lockdowntijd zich op straat te begeven , mensen die wel in de lockdowntijd op straat moeten zijn en dit kunnen aantonen krijgen een dispensatie pas , en als ze staande gehouden worden en die pas tonen kunnen ze hun weg vervolgen.
  je snapt er geen bal van he domste paarse rat.


  Maak melding

 5. Gehoorzaam toch een beetje mensen, je wil toch niet in situatie terecht komen, als het om corona, en onderzoek heeft uitgewezen dat het virus niet in huwan is ontstaan, waar dan wel?ik vindt het niet leuk, maar in het bestwil van land en volk moet ik de autoriteiten gehoorzamen, aub doe niet moeilijk en denk eraan, als je corona wil verbannen, dan moeten wij het gezamenlijk doen,


  Maak melding

 6. Tis belachelijk voor woorden. Dit tast de mens in zijn recht van vrijheid aan. Het continu maar blijven aanhouden van een avondklok, gaat velen nu echt te irriteren. Ik kan voor mezelf spreken wat dat betreft. De samenleving weet ondertussen wat er speelt, en kent de risico’s van Covid. Hoe lang kan je de bevolking nog pamperen? Al vanaf het begin van 2021 en eerder moet men om 19 uur thuis zijn. Ongeacht wat er ook speelt, op dat moment. We zijn het zat, meer dan zat. Iedereen is Covid moe, en willen met rust gelaten worden. We kennen de consequenties van een besmetting. Het gedrag van een handjevol overtreders, moet niet het probleem worden, van een ieder die zich netjes aan de regels houd. Kom aub met innovatieve oplossingen. En sluit mensen niet dagelijks op.


  Maak melding

 7. U ben een koe zonder start domboo ben j het gaat over jw belang en jw leven en gezondheid de mens heeft veiliheid nodig als iemand van jw gt overlijden names deze virus da ie ai sa oppo maar da auw latie gie iemsabie domboo
  gemodereerd

 8. Deze mensen die de lockdown niet serieus nemen, moet men gewoon een flinke boete laten betalen. En tevens naam en adres geboorte datum etc etc, registreren aan alle ziekenhuizen
  doorgeven. Bij besmetting gewoon laten liggen, en geen aandacht aan besteden. Gewoon dood laten gaan, een avond bij de politie zitten is geen straf. Financieel aanpakken is het beste wat ze moeten.

  @ Wim

  Je bent zeker een Bouta fan, want je zit behoorlijk uit je vet nek te ”LULLEN”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.