Van Dijk-Silos: ‘Die fokking rechtsstaat bestaat niet meer’

74
Jennifer van Dijk-Silos
Jennifer van Dijk-Silos

Het is walgelijk in dit fokking land. Die fokking rechtsstaat bestaat niet meer“. Opmerkelijke ongepaste, maar ook onprofessionele woorden van jurist Jennifer van Dijk-Silos in een voice-note (zie onderaan dit bericht). Dit naar aanleiding van de uitspraak vanmorgen in het nadeel van NDP’er Sergio Akiemboto.

De 66-jarige Van Dijk-Silos, die in november 2017 benoemd werd tot speciaal vertegenwoordiger van NDP partijleider en voormalig president Bouterse, vindt dat de rechter partijdig zou zijn omdat er een uitspraak in het nadeel van een NDP’er is.

“De rechter heeft gewoon een NDP coalitie strijd ervan gemaakt, in plaats van objectief naar alles te kijken” zegt ze. Haar dochter is de advocaat van Akiemboto.

In de voice-note die heel vaak gedeeld is onder andere via Whatsapp en Facebook, zegt ze verder dat ze alle middelen gaan inzetten, zoals in hoger beroep gaan en/of een bodemprocedure instellen.

De voice-note is ook hier te horen:

Bekijk ook:

74 REACTIES

 1. Deze Sergio Akiemboto is net een klein kind.
  Hij wou ontslag, die kreeg hij en dan wordt hij boos.
  Hij wil nu zijn ontslag intrekken.
  Klein klein kleutertje!
  gemodereerd

 2. Als men zich verkiesbaar steld om gekozen teworden als parlementslidt,dan denk ik dat je de keuze goedt heb doordacht, stel je was aangenomen als matroos op een schip en tydens de oversteek naar een ander werelddeel zeg je halverwege geen matroos meer tewillen zyn
  HOE DAN, ik kan my niet voorstellen dat je zo,n beluit in je eentje neemt,je hadt op zn minst jouw zetel aan een ander kunnen overgeven of is de zetel persoon gebonden / punt 2
  door dit besluit heb je alle mensen die persoonlyk op jouw gestemd hebben teleurgesteld
  ze hadden zeker meer van u verwacht, en je hebt je zelf en de party gewoon in een onnodige situatie geplaats alsof jullie al niet genoeg sores hebben ,zonde hoor jongeman


  Maak melding

 3. =Als zij werkelijk deze uitspraak heeft gedaan zakt mijn broek letterlijk van mijn lijf.

  Waarde en normen zijn ver te zoeken bij sommige mensen. Nu al krijg je te horen dat een hindustaan de NDP en creool weg pest, dit terwijl het hiermee niets te maken heeft. Een Rechter werkt met een team samen en niet in zijn/ haar eentje.

  Bij deze moet ik persoonlijk toegeven dat ik het land Suriname prachtig vind met al zijn eten en verschillende culturen, maar het lijkt op een grote VLOEK dat al die culturen bijelkaar zijn. Geen eenheid en alles draait op kleur en ras en maar roepen dat de witteman discrimineert en een racist is!!!

  Bah bah en nogmaals bah. De goede niet nagesproken.


  Maak melding

 4. Het onfatsoenlijke taalgebruik past binnen deze partij.
  Fatsoen is heel ver te zoeken bij de partijleden/lijder en aanhangers.
  Zie de voorbeeld van de afgelopen 10 jaren NDP


  Maak melding

 5. Omdat haar dochter de advokaat is maakt ze zo een stampij? Wat een schaamteloze onprofessionele vertoning Gaat ze ook zo tekeer gaan als DB wordt opgesloten? Denkt de NDP dat ze van God gezonden zijn?


  Maak melding

 6. Vetzucht heeft als bijwerking vroegtijdige aanzet van dementia. De njang patoe van deze zeug lijkt leeg te lopen vandaar dat ze een fokkerij met naailah gaat beginnen. Wanneer gaat ze de prado inleveren? De schokkenbrekers zijn aan vervanging toe.


  Maak melding

 7. De ware aard komt naar boven hoe ze in werkelijkheid is!! Zij verraad zich zelf !!! Zij is nooit een goede advocaat geweest. Het verlies van de NDP zit heel erg diep. Is dit gewoon de frustraties????


  Maak melding

 8. Ha ha ha, de groep moraalridders zijn weer van hun stal gehaald.
  Wild wild west kent geen Hollandse waarden en normen, omdat die normen ons als volk alleen maar pijn en verdriet hebben gedaan en zullen blijven doen.
  Wanneer de vos zijn passie preekt, BOER LET OP JE GANZEN.
  Saramaccaners, Aucaners en alle overige gemeenschappen die tot de Marrons behoren,
  wees alert, bundelen jullie jezelf en raadpleeg jullie voorouders, want de gesloten verdragen die waren gesloten, zullen door het opdoeken van dit rechtssysteem een groot gevaar voor jullie betekenen, creëer nieuwe uitvalwegen, want de vijand heeft alles al in kaart gebracht.
  Ze komen, met grotere schepen, daarom worden onze rivieren van diepere vaargeulen voorzien. Wordt weer een hechte groep, de Marrons, en werken juli samen met de inheemsen, want de duivels zijn losgelaten en hebben het op jullie gemunt.
  Het enig recht dat jullie hebben is die van jullie voorouders, herstel dat.
  Ze hadden voorheen ook een verbroederingen filosofie, en jullie weten wat dat tot gevolg heeft gehad.
  Als de ene deur sluit gaat er een andere open, laat jullie voorouders zeggen welke deur het moet zijn.


  Maak melding

 9. Kronto
  11 februari 2021 At 17:40

  Ik zou zeggen ken je geschiedenis eerst voordat je ons komt waarschuwen.
  Niemand was tot voor kort in jullie geïnteresseerd en dit was geheel aan dictator en tiran , Surinaamse fascist Bouterse te wijten. Nu gloort er hoop op vooruitgang en welvaart. Daar hebben anderen voor gezorgd en iedereen in Suriname zal daarvan de vruchten plukken. Ja ook de Narrons.
  gemodereerd

 10. Beste mevrouw, Suriname is nu een “echte”rechtstaat. U, geeft het zelf aan door te zeggen, citaat: “middelen gaan inzetten, zoals in hoger beroep gaan en/of een bodemprocedure instellen”.
  Dit is alleen mogelijk in een rechtsstaat, u weet, misschien veel, maar verdiept u in geschiedenis van deze tijd.
  U, zult, verstelt raken hoeveel staten er zijn waar het niet mag.
  SUCCES!!!


  Maak melding

 11. Mevrouw van Dijk: u bent door de mand gevallen. Het respect voor u als mens en deskundige zal een flinke knauw hebben gekregen. Wat hebt u zichzelf laten gaan!!!
  Vooral triest omdat het waarschijnlijk alleen is omdat haar dochter de advocaat was.


  Maak melding

 12. Aldus Miss Piggy. 10 jaar heeft haar baas te vuur en te zwaard verdedigd. De man die keer op keer vrouwe justitia verkrachte. Toen hoorden Piggy ook niet.


  Maak melding

 13. had Su 10 jaren NDP dan een rechtstaat? 10 jaren NDP is ze een vet-ass en ordinair geworden ,was Jennifer -Simons dan een goede parlements-voorzitter?Ja ze was waarschijnlijk een van de minnares van de Press. En nu is een Marron parlements-voorzitter ;vroeger werden de Djuka’s als domme mensen getypeerd,nee ze werden gewoon achtergesteld,en now Marinus Bee ai puroe ka gi ding ,goedso,No wan Jap japie e go mang brokko a rechtstaat ,wel ding kang brokko Bush-froktoe ..dat is hun gegeven,HAHAHA.
  gemodereerd

 14. Gedurfde uitspraak en bewering van deze Surinaamse jurist. Aangezien er vrijheid van meningsuiting is, mag ze dit zeggen. Een onprofessionele en/of ongepaste opmerking is daarom ook niet aan de orde. Of het wel tactische een goede zet is, is een tweede Ze geeft zelf aan vervolgstappen te maken en ze mocht wel boze rechters tegenkomen in hoger beroep. Maar ,het komt erop neer dat ze vrijelijk mag zeggen wat ze van een zaak vindt.

  Pakiratigri heeft ook grote vraagtekens bij de onpartijdigheid van de rechtsstaat Suriname. Niet per se deze onderhavige kwestie ,maar wel andere zaken die lopend zijn, dus ,op een gegeven moment heb je gewoon geen vertrouwen meer in welke rechtszaak dan ook. Er wordt niet veel geëist; je hoeft slechts van de NDP te zijn. Daarna zoeken we wel de bewijslasten. Desnoods verzinnen we ze. In deze ongewilde positie zijn we beland. Zeer betreurenswaardig is dat. Het geeft je toch wel te denken als een bekwame Surinaamse jurist dit beweert.


  Maak melding

 15. Had boelerse haar geen schop onder dr kont gegeven? zo te zien was deze schop niet hard genoeg. Je zou toch moeten weten dat je een voorbeeldfunctie hebt
  Je zou toch moeten weten dat je sommige dingen kan denken maar niet moet zeggen
  je zou toch moeten weten dat je als je toch je mond wil opendoen je dit in besloten kring moet doen. je bent nou eenmaal 24 uur per dag jurist. Je kan niet zeggen maar nu heb ik een andere pet op. Naturlijk niet dat zou zij toch moeten weten als wij het allemaal weten


  Maak melding

 16. @Pakiratigri,

  Hoeveel vertrouwen had jij de afgelopen 10 jaren in de rechtstaat?
  En hoeveel vertouwen had jij in de gezagsdragers die Suriname leeggeplunderd hebben?
  gemodereerd

 17. Deze moddervette, volgevreten speknek beseft nog niet dat de rollen zijn omgedraaid en de corrupte, criminele paarse POLITIEKE KUIKENTJES de komende decennia op een zijspoor staan.

  De helft van deze misdadige organisatie zit trouwens al achter de tralies cq in de verdachtenbank.

  By the way…..die Akiemboto is toch dat ventje die zijn vrouw in elkaar timmert……toen heb ik deze vetbuil niet gehoord. Ze communiceert op identieke wijze als dat paarse viswijf Ingrid Waldring.


  Maak melding

 18. @ Paul,
  De Marrons moeten weten dat ze geen geloof moeten hechten aan loze beloften, maar hun eigen regie in handen moeten nemen. Ze hebben hun treaties, en deze lopen gevaar door de redi musus, die alleen de belangen van zichzelf dienen.
  Er is niets mis mee met het advies van, UN DRINGI DRESI WAKTI SIKI.


  Maak melding

 19. WE ZIJN GROTE MENSEN VAN DIJK-SILOS EN LATEN WIJ ALS GROTE MENSEN REAGEREN.

  NEEM JE WOORDEN TERUG. ANDERS HEB JE ONZE RECHTSTAAT BELEDIGD. IEDEREEN KAN BOOS ZIJN EEN KEER EN IEMAND BELEDIGEN.

  MAAR JE GAAT NIET DE RECHTERLIJKE MACHT VAN EEN LAND CRIMINALISEREN EN HET LAND FUCKING NOEMEN.

  IK ADVISEER U NETJES ZICH TE CORRIGEREN EN DIT TE PUBLICEREN.

  VOOR DE REST HEBT U GEWOON GELIJK. MAAR DE VUILE BEWOORDINGEN ZIJN ERNSTIG BELEDIGEND.


  Maak melding

 20. Karma in de meest zuivere vorm.
  Als dat al zo zou zijn en dat kan een perceptie zijn van de mens, dan vergeet ze dat ze er zelf aan heeft bijgedragen dat “Die fokking rechtstaat er niet meer bestaat”.
  Toen de NDP het mandaat had om met hun gelegenheidswetgeving te regeren hadden zij met z’n allen niets op tegen. Toen werd er niet geluld over onpartijdigheid en dergelijke. Hoe snel kan de wereld dan plotseling veranderen.
  Integendeel en dat is dan weer mijn perceptie, functioneert de rechtstaat elke dag beter en beter en komt het steeds dichterbij de mensen die binnen hun eigen comfort zone er natuurlijk bang voor zijn.
  Deze mensen hebben tijdens hun bewind alle normen en waarden in Suriname kapot geslagen.
  Het is de eerste Maron Voorzitter van het Parlement die Akirmieboto heeft geweigerd plaats te nemen in het parlement. De man heeft geen eer, geen trots. Hij heeft met zoveel bombarie afscheid van zijn partij en zijn zetel genomen en komt gaande weg terug op zijn besluit, totaal geen inborst.
  Niet de President, niet de VP, maar de voorzitter van het Parlement van Suriname heeft de man geweigerd.
  De mensen behoren tot een partij die 40 jaar lang crimineel bezig zijn geweest. Er is geen plaats meer voor ze in de Surinaamse samenleving. Ze moeten allemaal zo snel mogelijk opgepakt en berecht worden, zodat de rust terug keert in de samenleving. Hoe langer dit laatste achterwege blijft hoe meer obstructie er zal komen van deze lieden, hoe langer en moeilijker het wordt om de ellende die ze hebben veroorzaakt weer recht te zetten.


  Maak melding

 21. Ten eerste Akiemboto heeft aangegeven niet telleurgesteld te zijn in de uitspraak. Ook het feit dat hij zijn ontslag duidelijk heeft gemotiveerd geeft aan dat hij niet meer gemotiveerd is.
  Ten tweede praat van Dijk-Silos over “wij” dus ook zij heeft zich persoonlijk bemoeit met deze zaak. Zij is duidelijk zelf telleurgesteld omdat zij in het ongelijk is gesteld !
  Ten derde maakt van Dijk-Silos er een NDP vs coalitie isseu van. Want de NDP dwingt Akiemboto om aan te blijven en wilt hem als marionette gebruiken.

  De uitspraak van de rechter is terecht en beschermt ook de wil en besluit van Akiemboto.

  Conclussie:
  van Dijk-Silos is zelf een fokking asociaal wijf.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 22. De opmerkelijke ongepaste en onprofessionele woorden van de meest professionele jurist in Suriname Jennifer van Dijk-Silos in een voice-note:

  “Het is walgelijk in dit fokking land. Die fokking rechtsstaat bestaat niet meer“.

  Ze is wel full van d’r zelf, Professioneler kan niet….


  Maak melding

 23. het is gewoon eden logisch uitspraak, ,, als je één maal ontslag hebt gevraagd en gekregen, je bent weg gegaan, dan is het over en uit….
  dan moet je niet meer over een paar dagen terug komen en zeggen ,,
  ik trek mijn ontslag brief weer in ,,,
  dat gaat niet, werkt niet.. want ik wil terug op mijn plek… maak deze historisch fout nooit in je leven.. weg is weg …
  in het bedrijf leven is het niet anders…


  Maak melding

 24. Van Dijk Silo’s maakt zich voor de zoveelste keer belachelijk. Had haar veel hoger ingeschat. Haar dochter is advocaat en wat dan nog. Ze had ook een grote bek tegen Bouta. Hoeveel betaald Akiemboto haar dochter? Want alles draait om geld. Ga je schamen Jennifer van Dijk Silo’s. Akiemboto is een draait komt, weet niet wat hij wil. Hij kan zich maar beter intrekken het bos in en daar gaan schreeuwen. Wat een.kortzichtige situatie. Akiemboto is welles nietes. Kleinkinderlijkgedrag en Van Dijk- Silos doet hard mee. Schame on you.
  gemodereerd

 25. Ze is de schade van de buru gemeenschap.
  Zij zou het goede voorbeeld moeten geven.
  Als jurist mag en kan je zo’n uitspraak niet doen.

  Beste mevrouw van Dijk-silos kus je je geliefden met de zelfde mond.

  Ps mensen die haar uit maken voor varken vind ik niet kunnen mensen stop er mee.
  Het is een belediging voor die arme varkens.


  Maak melding

 26. Focking land, wat een taal foei, toch vet piggy, suriname is een rechtstaat, en de rechter nemen het juiste besluit, jullie ndper hebben miljarden gestolen, nu in 1 keer is Suriname een fucking land, omdat jullie ndp de verkiezingen zijn verloren, bob marley, zei het al,you can fool me at once, but you can not fool me all the time, bovendien ben je geen haar beter, Suriname wordt tot ontwikkeling gebracht, Brunswijk santokhi au set a kondre no spang,


  Maak melding

 27. Look who’s talking , had je ook maar je grote muil opengetrokken in de 10 jaren van de ndp. In die jaar was rechtsstaat zoek. De rechterlijke macht kan nu eindelijk goed werk verrichten. Mevr silo’s stop met dat geklets van je. Akimboto heeft dit zelf gezocht, ba feni ba soekoe ba tjarie
  gemodereerd

 28. “Advocaat van Dijk-Silos pissig over uitgelekt privé-spraakbericht.”

  “Van Dijk-Silos kan zich het niet voorstellen dat een privé-bericht, dat alleen voor de ontvanger bestemd was, is doorgestuurd naar anderen. Onbegrijpelijker vindt zij het dat dit in de media is gebruikt als nieuws.”
  Bron: gfc

  Een koekje van eigen deeg.


  Maak melding

 29. Dat is het gevaar van voice-notes in Whatts-app. Mensen sturen het door, terwijl het prive is.
  Baudet in Nederland kan er over meepraten.
  Wat wel opmerkelijk is is dat dit kort geding met de meeste spoed is behandeld, terwijl er in andere kort gedingen geen haast wordt gemaakt.
  Een vonnis dient goed te worden gemotiveerd. In het belang van de rechtsstaat is het wel van belang dat dat zo snel mogelijk wordt verstrekt. Ook voor een snelle behandeling van het hoger beroep. Dit geldt voor iedere zaak en niet alleen voor deze. Wat je er ook over mag denken.


  Maak melding

 30. @ Angela (alias Wendy )

  Uitachelden ???? het komt niet voor in het boek van, van Daele ! C. Santokhi is niet heilig, maar ook niet ” DOM”, als je baasje DDB. Ik heb het al door, je bent racist van de eerste orde, je houdt niet van Hindoestanen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 31. Hopelijk Zal de foking advocatemoeder niet erover denken om van de bult van Bosje te duiken want een fokking inhoud heeft ze niet wel een fokking overgewicht. Paramaribo e overstroom wangtrong. Heeft deze fokking partijadvocate een fokking standje gekregen van de fokking partijvoorzitter voor het niet genoeg sjoemelen tijdens de verkiezingen en is ze als advocate bang voor dr fokking eigen hachje datze zich zo uitslooft?

  Ik heb tegen mijn natuur/opvoeding in voor het gevoel dat woord/begrip nu een paar keren gebezigd wat voel ik me raar want dit is straatmeidentaal. Was ze onder invloed van drugs toen ze los ging?


  Maak melding

 32. Zeventig procent van de reactie,s ging over de postuur of figuur van die mevrouw. Wat heeft dat te maken met haar uitspraak? Daar moet op gereageerd worden .zo niet ga TV kijken of met je tollie spelen


  Maak melding

 33. Als je zo naar de reacties kyk dan kun zelf oordelen wat hier aan de handt is, ervan uitgaand dat jullie intelegenter zyn dan deze mevr,dan begrypen jullie toch dat ook deze regering niet door onze grondtwet aanvaardbaar is aangezien niet een ieder door de screening komt. dus daar is de grondtwet al niet eerbiedigd,dus heb je een ongrondtwettelyk goverment
  dus heeft ze geen gelyk dan ,het zyn allemaal zakkenvullers en het is al bekend wat zich afspeeld,in Su
  gemodereerd

 34. @ pakiratigri
  Het geeft je toch wel te denken als een bekwame Surinaamse jurist dit beweert.

  bekwaam? hoe zie je dat dan?
  de staat is een werkgever…. akiemboto was personeel van de staat.
  als iemand niet meer voor een werkgever wilt werken is dat zijn goed recht.
  net als dat het een goed recht is van de werkgever om de werknemer te weigeren.
  noem mij 1 bedrijf waar je ontslag kan nemen en op eigen initiatief terug kan?
  ik heb geen ontslag aangeboden dus ik kan dan ook zo in het dna gaan zitten?

  een domme kat en een valse teef die eindelijk voor schut staat die de rechtstaat wel even uitleggen?
  zoals zij willen dat het hun uitkomt.
  liep deze modjo trouwens tijdens de verkiezingen ook niet te rommelen met bekend maken van stembiljetten en lijsten?
  juristen van suriname zouden zich eens achter de oren moeten krabben of ze zo’n wangedrocht wel willen hebben in hun beroep.


  Maak melding

 35. Para express, wanneer ga je het taalgebruik hier op WKT veroordelen, jij bent toch de man waarden en normen.
  Alle anderen hier op WKT, denk aan jullie eigen vrouw, moeder of zus voordat je ‘dikke’ vrouwen voor varkens gaat uitmaken. Ga je schamen!!!!!!!!

  Mevrouw van Dijk-Silos, U had U anders kunnen uitdrukken. De Rechterlijke Macht waarvan U beroepsmatig deel uitmaakt mag en kunt U niet criminaliseren, het geeft geen pas. U bent advocaat en weet beter dan wie ook, dat rechterlijk uitspraken soms moeilijk te rijmen zijn. Gaat U eerst maar de motivering van de uitspraak lezen.

  Zelf had ik gezien, dat de Rechter geen uitspraak zou doen, en de eiser niet ontvankelijk zou verklaren. Dit is een Staatkundig geschil en moet alzo danig behandelt worden. Dien overeenkomstig zou het Parlement nu een Staatkundige commissie bestaande uit Staatsrechtsgeleerden in leven moeten roepen om een onderzoek te doen en eventueel met een voorstel te komen.


  Maak melding

 36. Lesley je pley wang mpp rechter ….beledigen ,beledigen ,beledigen en nog eens beledigen, loekoe fa we beledig a vrouw jongo……..SURINAME KAN NOOIT MEER GEREDT WORDEN ……NOOIT ,NOOIT ,NOOIT EN OOK NOOIT….NIET MET DEZE OUDE POLITIEK…..NOOIT!!!!!!


  Maak melding

 37. he browny met y , die dikke vette paarse speknek rat is zeker een lover van jou , jij houdt van die rat he paars lulletje en geeft de schuld aan deze regering dat die teef van jou die uitspraak gedaan heeft , nou jij bent het zelfde als paki-rat-igri en die illegaal angela , ga toch samen een ndp orgie doen en zit niet hier te zeiken op WTK , o ja die kronto (kokosnoot) mag toch ook mee doen he.


  Maak melding

 38. Ze heeft haar eigen – en de carriere van haar dochter geen goed mee gedaan door deze uitspraken.
  De Orde zal haar ter verantwoording moeten roepen, ook al zijn deze uitspraken niet in het openbaar gedaan.


  Maak melding

 39. ” walgelijk in dit fokking land. Die fokking rechtsstaat bestaat niet meer“
  Als het niet naar Van Dijk-Silos haar zin gaat dan is alles ineens “walgelijk en fokking in dit land”.
  Dan bestaat de rechtsstaat naar Jeniffer’s mening niet meer?
  Onder Bouterses bewind was het zeker een rechtsstaat van jewelste?
  Onder Bouterses bewind (2010 – 2020) was het moorden van burgers, het stelen van Centrale Bank, stelen van de burgers, stelen van staatseigendommen en drugshandel door Bouterse en zijn rattengespuis. Was dat niet walgelijk en fokking irritant voor Jeniffer van Dijk-Silos?
  gemodereerd

 40. Beste RBROWN
  Wat mijn is opgevallen in jouw reactie’s.
  Is dat als je negatief bent komen er meer “y” voor in jouw verhaal.
  En als je wat mildere bent dan komen ook wat minder “y” voor in jouw betoog.
  Ik krijg zo’n gevoel dat als je wakker wordt het dan even kijken is met welke “y” je uit bed stap.

  Soso bruja


  Maak melding

 41. *Jammer dat mensen een prive bericht v.haar hebben doen rond circuleren. Het is duidelijk dat het niet voor de media bestemd was.
  *jammer dat er niet op haar reactie gereageerd is maar wel op haar persoonlijk voorkomen.
  *betrokkene is jurist v.d ene partij in kwestie en mag naar mijn inziens haar mening over de zaak geven. Ook de jurist v.d andere partij is vrij om zijn/haar mening naar eigen inzichten in deze kwestie te geven.
  *Zij die haar op basis v.haar voorkomen beledigen, vraag je eigen af hoever je bent gevallen hiermee.
  * wie gebruikt nou geen termen, duidelijk is dat het niet voor de media bestemd was. Welke jurist dan ook, zij zouden nimmer een interview met dergelijk taal gebruik tbv de media afstaan. In een privé gesprek ben je naar mijn inziens vrij.
  *
  gemodereerd

 42. Ik zeg ook wel eens fokking. Wie niet. Zeker als je niet weet dat je stiekem opgenomen wordt. Dus dit is spijkers op laag water zoeken. Moet je kijken wat voor taal er hier op het forum soms voorbij komt.


  Maak melding

 43. Dit is niet alleen onprofessioneel voor iemand die de wet behoort te kennen.
  Jeniffer van Dijk is ook minister van Justitie geweest in het kabinet van sergeant Glupo. Glupo had haar al snel de deur gewezen. Maar toch verwachtte ik zulk taalgebruik en ondemocratisch gedrag niet van moeke van Dijk.

  Haar dochter is de advocaat van Akiemboto. Nila Van Dijk?
  Die heeft nooit een zaak gewonnen.
  En mama Jen helpt Nila met adviezen?
  Gaat niet helpen hoor. Het is allemaal bluf en blaf en jank-jank van dit duo.
  gemodereerd

 44. Ben benieuwd naar wie Jeniffer dit geluidsfragment had toegestuurd.
  En de redenen van het laten lekken door die persoon naar de pers?
  Dom van Jeniffer dat zij dacht het aan een NDP’er te hebben toevertrouwd.

  “Onbegrijpelijker vindt zij het dat dit in de media is gebruikt als nieuws.”
  Nee niet onbegrijpelijk Jeniffer.
  Ook al ben je al jaren aangeschoten wild maar als bekende Surinamer die bepaalde hoge posities had bekleed had je beter moeten weten.
  Dit was gewoon hot nieuws.
  Men heeft nu ook jou andere (werkelijke?) gezicht gezien.

  Van Dijk-Silos zegt.
  “Niet alles kan gezegd worden via social media.”
  Neeeeeeeeee. Natuurlijk niet Jennifer. En je hebt rechten gestudeerd?
  O my Goddddd !!!!
  gemodereerd

 45. Yes de taal die hier geschreven zijn, heeft één direct te maken, dat de mensen met name sranang mang gewoon voor de gek is gehouden door ndp, en daarom zijn de mensen boos en gefrustreerd, die zelfde ndp heeft miljarden gestolen, dat maakt de mensen razend, vandaar dat als ndper iets schrijft, wordt massaal op gereageerd, en n het gaat niet zacht aan toe, deze mevrouw heeft een laar nodig een grote ook nog?


  Maak melding

 46. @wat
  y wat ben je myn grootste fan geworden, je zou in Hollywood geld kunnen verdienen want je fantaseerd er oplos ,soms verlaat je de realiteit helemaal,ik bewonder je verzinsels
  alleen zou je dat in een ander plaform moeten doen, hier moet je wel serieuzer zyn.


  Maak melding

 47. ja robles , yu bent het zelfde , , maar ja als je van die dikke vette paarse ndp rat houdt , denkt wel dat rbrown dat ook is , dus vecht het uit wie van jullie deze ranzige speknek paarse rat mag verorberen , maar geef daarna geen uitspraken.


  Maak melding

 48. he rbrown , waarom ben jij fan geworden van ons , omdat je zelf niets kunt bedenken , en wat WAT schrijft is wel serieus , dus bouta kontenlikker wij willen jou niet in onze fanclub , , en bouta zal jou ook uit zijn fanclub verwijderen , want je bent een loser , en ga snel daar weg anders schiet hij jou in de rug .


  Maak melding

 49. nou pony , ben jij jurist in spe of zo , maar jij zal wel houden van die forse paarse rat , en jij bent dan de onderdanige , wat door deze speknek rat in de eter gegooid is ( ze zegt door een goede vriend-in) is haar eigen schuld , en daarom zit ze nu te piekeren , stel dat hier iemand zei dat ze van de bosje brug moet springen en heel Suriname zal overstromen , zouden we zeggen het baggeren is dan opgelost ineens 6,5 meter diepgang , nou ze zal een standbeeld krijgen.


  Maak melding

 50. @ Robles

  Maar de meeste reageerders zijn( misschien )geen ”Voorbeeld Figuren” maar zij wel, dus ze moet op haar vocabulaire letten !!! Ach ja juriste of niet, als een NDP´er bent dan dien je je, zo te gedragen anders val uit de boot !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 51. Para express, nu speel je niet meer de grote kuismeester/zedenmeester hé, anderen de les willen lezen, door slim Suriname🤡🤡 we wachten uiteraard op je eerste veroordeling.

  Ga jij maar samen schaatsen met je vriend WAT, jullie hebben daar genoeg ijsbanen.


  Maak melding

 52. Van Dijk-Silos zegt dat de rechter de vordering van Akiemboto ongemotiveerd heeft afgewezen. Ik lees in de uitspraak een goed gemotiveerde afwijzing. Van Dijk-Silos heeft deze procedure kennelijk op de achtergrond gevoerd voor haar dochter en is teleurgesteld dat zij en haar dochter geen gelijk hebben gekregen. Tegen het standpunt van de rechter dat ontslag een eenzijdige rechtshandeling is, valt weinig in te brengen. Misschien had de advocaat moeten betogen dat de wil van Akiemboto een gebrek vertoonde. Maar ja, welk gebrek dan? Dwang, misbruik van omstandigheden, dwaling? Van Dijk-Silos, en daarmee de NDP, laat door deze reactie het verval van de moraal in dit land zien.


  Maak melding

 53. @ mevrouw jenifer van dijk-Kilo’s,

  U heeft het over de rechtstaat van nu bestaat niet, volgens mij leeft nog steeds in de rechtstaat van de jaren 80 !!!!!
  gemodereerd

 54. Maripa ko, 12 februari 2021 At 03:36
  Yes de taal die hier geschreven zijn, heeft één direct te maken, dat de mensen met name sranang mang gewoon voor de gek is gehouden door ndp, en daarom zijn de mensen boos en gefrustreerd, die zelfde ndp heeft miljarden gestolen, dat maakt de mensen razend, vandaar dat als ndper iets schrijft, wordt massaal op gereageerd, en n het gaat niet zacht aan toe, deze mevrouw heeft een laar nodig een grote ook nog?
  =======================================
  =======================================
  Zijn er Mandingo’s in Suriname?
  @WAT De advocate van de duivel valt de laatste jaren wel vaker uit dr rol en bakt er niet veel meer van. Advokaten ouders moeten hun kroost niet tegen wil en dank ook in het vak willen duwen want dat gaat vaker mis kijk maar naar de familie Vitsing hier in nederland De beste was pa en al zijn jongensgingen de fout in gelukkig weet die oude Max er niets van want hij is het helemaal kwijt missien had hij ook aan de Ferrol moeten hebben gezeten. Die Nailala pleased haar moeder eerder door jobs aan te nemen
  Ik googlede gisteren op Ferrol Coumpound en leerde dat het in Amerika onbekend is.


  Maak melding

 55. J.Zwartmans 12 februari 2021 At 11:15
  @ Robles

  Maar de meeste reageerders zijn( misschien )geen ”Voorbeeld Figuren” maar zij wel, dus ze moet op haar vocabulaire letten !!!
  =========

  Het was een audiobericht wat door iemand bewust is gelekt. Als je denkt privé te spreken mag je best wat stevige uitspraken doen dunkt mij.
  En nogmaal. Mensen hebben hier boter op hun hoofd. Moet je kijken wat er alleen al in dit topic weer geschreeuwd wordt. Gaat toch nergens over.


  Maak melding

 56. S. Asagi, waar heb jij de motivering gelezen, ik dacht dat dit nog moet worden vrijgegeven voor het publiek.

  Sammy, jij die liever als blakka bakkra door het leven gaat, maak je wel druk over mevrouw van Dijk. Net als jij mag zij in privé woorden gebruiken die zij zelf goed dunkt, dunkt je niet.
  Er is niks mis aan een Advocaat, een heel mooi beroep.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.