Auto op z’n kop na botsing tijdens lockdown

8

Kort na het ingaan van de total weekend lockdown in Suriname, is deze personenwagen op z’n kop terecht gekomen bij een aanrijding. Het verkeersongeval gebeurde vrijdagavond rond 19.30u op de hoek van de Copernicusstraat en de Mr. R.W. Thurkowstraat.

Bekijk ook:

8 REACTIES

 1. eigen schuld dikke bult , deze zakkenwassers flink beboeten , en opsluiten , de auto’s door de kraakmachine , en laat door deze maatregelingen zien dat een ander zich wel twee keer achter zijn oor krabt , voordat hij-zij in lockdown tijd de weg op gaat.


  Maak melding

 2. In NL zijn ze nog achterlijker, ze steken gebouwen en auto,s in de fik, en bekogelen hulp verleners en agenten met alles wat ze maar vinden ! En ze hebben een mini-ster die als een ”LUL”’erbij loopt. (Grapperhaus)zo heet deze zakkenwasser !!!! In plaats dat hij opdracht geeft om de relschoppers dood te schieten, zegt op tv dat de mensen moeten dimmen. In mijn ogen is hij een grote ”LUL”, en hij wordt ervoor nog dik betaald ook.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Sommige Personen hebben geen Oren vandaar zulke Onnodige Ongelukken
  Trouwens als je Auto in de Vernieling is gereden heb je ook niets aan die 2 Oren
  gemodereerd

 4. Hij heeft niets meer aan die twee Oren zijn auto is niet meer rijbaar trouwens Sommige bestuurders hebben de Oren als Versiersels hangen aan hun hoofd luisteren willen ze niet maar hun auto in de vernieling rijden wel


  Maak melding

 5. Een schoolvoorbeeld wat er gaat plaats gaat vinden als mensen kort voor de Lockdown nog met hun auto/ voertuig heel snel thuis willen zijn.

  Beste autobestuurders, verkeerdeelnemers m/v jullie/u gaat het niet redden. Auto naar de klote en u belandt in het ziekenhuis of zie hoe het erger gaat aflopen

  Een ieder die denkt dat hij voor de lochdown het zal redden, speelt met haar/zijn leven. U zult u laatste adem uitblazen.

  U bent gewaarschuwd.


  Maak melding

 6. Ook hier in Nederland zie je het geracet op de weg om voor 21:00 op tijd thuis te zijn.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.