Checkpoint SEH Academisch Ziekenhuis onder water gelopen en tijdelijk verhuisd

5
Academisch Ziekenhuis in Suriname krijgt nieuwe Intensive Care

Vanwege aanhoudende regens in Suriname, zijn de hoofdingang en de SEH-ingang van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) vrijdagavond onder water gelopen. Als gevolg van de hoge waterstand is de Checkpoint, die was gevestigd bij de SEH-ingang, ook onder water gelopen.

De Checkpoint is vrijdagavond dan ook tijdelijk verhuisd naar een andere locatie.

Het AZP vraagt de samenleving daarom, om de SEH zoveel als mogelijk te vermijden en hun huisarts of de wachtdokter te contacten en alleen voor spoedgevallen naar de SEH te komen, omdat zij door de verhuizing minder patiënten kunnen accommoderen. 

Het water is nu wel weggetrokken, maar gezien de weersvoorspelling voor de komende dagen is de directie genoodzaakt uw medewerking te vragen voor de aangepaste situatie en de instructies van de beveiliging van het Surinaamse ziekenhuis strikt op te volgen.


5 REACTIES

 1. Elke keer naar een hoosbui is alles rondom het AZP vol water , en als je moet parkeren daar voor bezoek of iemand brengen voor opname , of naar de eerste hulp houdt je geen droge voeten .
  OW hopelijk kunt U hier snel iets aan doen , de vorige ow deed geen zak.
  Verbetering van het riool en straatkolken , want het water kan niet weg daar , en zo staat het dan blank.


  Maak melding

 2. Ze hebben vorig jaar aan de riolering gewerkt hoe dan.
  Heel Suriname heeft een riolering probleem.
  Laat mensen uit het buitenland komen samen met locals om dit probleem te bestuderen en hopelijk op te lossen. Regeringen gaan regeringen komen nooit een oplossing. Chan heeft zijn mond vol van diasepora Nederland heeft kundige mensen wat weg en waterbouwkunde aangaat schakel ze in.


  Maak melding

 3. De beste oplossing is Weg en water bouwkunde Ir. van Holland inhuren !! Ding man disie na master, fu los a probleem op !!! Ma a problema na disie money no dé, DDB nanga ing stangko njang a k@olo money kba !!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.