Man doet zich voor als goudsmid en steelt sieraden van klanten

4
Man doet zich voor als goudsmid die sieraden van klanten repareert

De politie in Suriname heeft een 29-jarige man aangehouden die zich voordeed als goudsmid. Hij nam sieraden van klanten in ontvangst om deze voor hen te maken. Toen ze hun sieraden niet terugkregen, kregen zij het vermoeden dat zij door de oplichter waren beetgenomen.

Verschillende benadeelden deden in de maanden oktober en december van het jaar 2020 aangiften van oplichting en verduistering tegen de verdachte Z.S. op de politiebureaus Santo Boma, De Nieuwe Grond en te Recherche Oost.

De verdachte werd opgespoord, maar was enige tijd voortvluchtig. Na bekomen informatie werd de man in beeld gebracht, waarna hij op zondag 24 januari door de politie van het bureau Santo Boma is aangehouden. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie werd hij in verzekering is gesteld.

Bij de voorgeleiding heeft Z.S. verklaard dat onbekenden de sieraden uit zijn woning hebben weggenomen. Echter heeft hij van deze diefstal nooit aangifte gedaan bij de Surinaamse politie.

Benadeelden die op deze manier zijn opgelicht en of hun sieraderen verduisterd zijn, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Santo Boma meldt de politie.

Bekijk ook:

4 REACTIES

  1. Ze worden met dag vindingrijker om te overleven, maar helaas niet op een eerlijke manier !

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

  2. Ai boi het houdt maar niet op 29 jaar, en oplichters zijn het, sckowtoe soet ding dagoe boef ik weet niet wel lage ouders deze honden op de wereld heeft gezet, ruim ze op, bij de rechter beweren zij netjes te houden,maar zodra ze vrij zijn, beginnen hun handen te jeuken, om anderen te benadelen, soet ding, of hou ze langer in de gevangenis, opruimen de boeven, ze zijn luilak willen alles gratis hebben, genoeg is genoeg


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.