Meerdere voertuigen betrokken bij zwaar verkeersongeval Ringweg; 1 dode

14
Zwaar verkeersongeval met meerdere voertuigen op Ringweg-Noord

Op de Ringweg-Noord in Suriname heeft zich vanmiddag een zwaar verkeersongeval voorgedaan, waarbij vier voertuigen betrokken waren. Een man die zwaargewond aan beide benen raakte, is daarbij om het leven gekomen.

Het gaat om ongeval tussen een mini-truck, een kleine vuilniswagen een pick-up en een personenauto meldt een Waterkant verslaggever ter plekke.

Vier personen zijn per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De brandweer en de Surinaamse politie zijn in groten getale aanwezig.

Filmpje van de situatie ter plekke:


14 REACTIES

 1. Mensen rijdt toch voorzichtig en hou je aan de snelheid. Weer een vreselijk ongeluk. De wegen in Suriname zijn er niet op berekend om met hoge snelheid er door heen te rijden.
  gemodereerd

 2. @ Pa Winti

  Ja doe maar geeft de regering maar de schuld, van alle ongelukken op de wegen van Su. Ze rijden als imbecielen, dat is het hele probleem in Su ! Hoe breder de weg hoe harder ze gaan rijden en inhalen als imbecielen, ze zijn volledig geslaagd voor de casting van de film ” idioten op de weg”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Pa winti !!
  Er gaat nu een andere winti waaien in Suriname .wan switi winti een lekkere gezellige winti.
  Ini switi lobi Sranan.
  Ik heb echt vertrouwen in.
  Waka bun


  Maak melding

 4. Smalle wegen, smalle straatjes daar zijn de beleid makers goed in ,toen Suriname van bakra waren, die bakra legden breede straten, jodenbreed staat maagden straat, zins de onafhankelijkheid alleen smalle straatjes, wordt gerealiseerd in Suriname, doch valt er weinig doden, als je het vergelijkt met India, in india valt 195.000 doden per jaar, in Suriname valt het nogal mee, hoor
  gemodereerd

 5. Zal je maar overal in het land drempels plaatsen. Dan gaan er meer mensen dood in de ambulance, want ze moeten telkens afremmen en optrekken en komen ze te laat aan in het ziekenhuis. Ook de overige essentiele diensten zullen er last van ondervinden. Meer drempels plaatsen betekent ook meer brandstof verbruik van je voertuig, dus meer tanken.


  Maak melding

 6. @ Maripa+Ko, ga India alsjeblieft niet vergelijken met Suriname. India is een miljoenen stad. Suriname heeft 500.000 a 600.000 inwoners. Is toch voor de zotte? Het heeft geen missen, iedere week weer een dode in het verkeer. Is toch verschrikkelijk? De mensen rijden als bezetenen in het verkeer. En……? Trekken er geen lering uit van de vorige aanrijdingen met dodelijke afloop. Neen, ze moeten racen. En ze moeten staan ZUIPEN op de hoeken bij de winkels. Daarom breidt corona zich uit. Adieu, halen jullie je hart in Suriname op, met jullie burgerlijk ongehoorzaamheid.


  Maak melding

 7. VANAF DE RINGWEG AAN BEIDE KANTEN 1 LET WEL 1 RICHTING IS GEWORDEN MET 2 WEGSTROKEN RIJDT MEN GEWOON 100KM PER UUR.

  JE KAN NIET OVERSTEKEN ZELFS. DAN GEVEN DE BESTUURDERS EXTRA GAS OM JE AF TE SCHRIKKEN.

  OM DE 00METER FORS HOGE DREMPELS PLAATSEN. DAN WORDT HET WAT MINDER.

  EEN BOERKI BLIJFT ALTIJD EEN BOERKI. DUS WAT MOET JE DOEN.

  ZO ALLEEN KAN JE MENSEN AFSTRAFFEN


  Maak melding

 8. @ Maripa+ko

  Zie de reactie van @ Olivia, verdere commentaar overbodig !!! Kort samengevat ze moeten rustig rijden, en volgens het toegestane normen 50 of minder km/ per uur.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. Zolang jullie op afgekeurde banden rijden gaat dit blijven gebeuren band met profiel is belangrijk en geen Japanse winterbanden maar zoals in afrika krijgt Suriname afgekeurde banden want dat kunnen ze wel betalen setje van €569 gaat hem niet worden dit is de waarheid klink hard maar is de waarheid
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.