maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijSuriname getroffen door black-out na storing in netwerk EBS

Suriname getroffen door black-out na storing in netwerk EBS

-

Does Travel - naar Suriname

De Energie Bedrijven Suriname (EBS) heeft momenteel te kampen met een landelijke black-out. De elektriciteit is iets voor 17.00u in het gehele verzorgingsgebied uitgevallen, nadat de Afobaka krachtcentrale en van Staatsolie zijn uitgevallen.

Hoelang de stroomstoring nog zal duren is onduidelijk. Zodra meer informatie bekend is wordt dit bericht aangevuld.

UPDATE: Volgens de EBS is er zaterdagmiddag een storing opgetreden in het Transmissienetwerk met als gevolg dat de gebieden Paramaribo, Wanica, Saramacca, Para, Commewijne en een gedeelte van Marowijne, verstoken zijn van elektriciteit.

Technici van het bedrijf zijn ondertussen reeds gestart om de verschillende gebieden geleidelijk aan weer te voorzien van elektriciteit. De EBS vraagt geduld en begrip van de gemeenschap.

UPDATE 2: Een aantal plekken is weer van stroom voorzien. Filmpje van een rondje door de stad tijdens de black-out:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Mooie en goede les. Mensen moeten beseffen dat ze TE afhankelijk zijn geworden van electriciteit en technologie.
  Bovendien komt de uitval heel goed uit ivm de lock down.


  Maak melding
 2. Waarom moet het zolang duren? De Directie RVC ontvangen duizenden us dollars. Plan B moet je altijd hebben. Wat een paar analfabeten die hun zakken zitten te spekken, maar geen kennis heeft van electriciteit anno 2020! Hoe zit het met onderhoud van de transmissie lijn! Afobakadam zit nu in handen van de Surinamers is het begin van uitvallen van electriciteit, omdat 90 % van de directie in parasatale bedrijven zijn boeven. Men heeft geen liefde voor hun taak!!!!


  Maak melding
 3. Het is de schuld van de vorige regering gaan ze zeggen. Maar wo siting zou het geld gaan halen die gestolen was uit de staatskas van Suriname, maar wat doet de president nu, lekker zitten praten met ex president DBB tot diep in de nacht.

  Dus het volk wordt voor de gek gehouden. Al die punten dat Chan voor de verkiezing had belooft tot nu toe heeft hij geen enkele kunnen handheven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES