Bestuurder wijkt uit om aanrijding te voorkomen en botst tegen truck

3
Bestuurder wijkt uit om aanrijding te voorkomen en botst tegen truck

Dit is een Toyota Starlet die vrijdagmiddag aan de Martin Luther Kingweg nabij de Dwarkaweg zwaar beschadigd raakte, nadat het voertuig bij een uitwijkmanoeuvre botste tegen een truck.

De Starlet reed achter een personenauto aan. Beide auto’s reden over de Martin Luther Kingweg in Suriname, komende uit de richting van Paranam en gaande richting Latour. Op een bepaald moment remde de voorrijder af. De bestuurder van de Starlet, die met een vaart kwam aangereden, merkte dat door nog onbekende redenen laat op.

Om een harde botsing met de voorrijder te voorkomen, week de Starlet bestuurder naar rechts uit. Daarbij kwam zijn auto in botsing met een tegenliggende truck. De rechterzijde van de truck werd geramd. Door de botsing raakte een van de truck achterbanden lek.

Na de botsing met de truck vloog de Starlet nog enkele meters verder en raakte de rechter achterzijde van zijn voorrijder. Wonder boven wonder raakte niemand gewond bij deze zware aanrijding. De politie kreeg de melding van de aanrijding en ging ter plaatse voor onderzoek.

Bestuurder wijkt uit om aanrijding te voorkomen-2
Bekijk ook:

3 REACTIES

  1. Na de botsing met de truck vloog de Starlet nog enkele meters verder. Dus hij reed minstens 100km per uur.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.