Ook nep Facebook accounts van minister Ramdin aangemaakt door oplichters

2
De Surinaamse minister Ramdin
De Surinaamse minister van BuZa Ramdin

De Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), Albert R. Ramdin is slachtoffer geworden van kwaadwilligen, die valse Facebookpagina’s hebben aangemaakt met zijn naam. Via deze valse profielen wordt er contact gemaakt met willekeurige mensen via Facebook Messenger, waarbij er leningen en andere financiële voorstellen worden aangeboden en/of toestemming wordt verleend voor het afreizen naar Suriname. 

De minister informeert dat hij geen actieve persoonlijke Facebookpagina’s heeft en distantieert zich van elke gedane belofte/toestemming via bedoelde pagina’s. Hij drukt iedereen op het hart niet in te gaan op dergelijke berichten. 

Het aanmaken van nepaccounts en sociale media op een onverantwoordelijke manier gebruiken om bedrog te plegen, is afkeurenswaardig, aldus de minister. Hij vraagt de samenleving in zowel Suriname als het buitenland om alert te zijn en de onderstaande links van de fake facebook accounts te rapporteren.

Bekijk ook:


2 REACTIES

 1. Het is duidelijk uit welke hoek het komt. Er zullen nog meer van deze waardeloze pogingen gedaan worden om chaos in Suriname te voorkomen.

  Van losers die Suriname sinds 25 februari 1980 in de afgrond hebben laten komen, mag niets anders verwacht worden.

  Surinamers wees waakzaam om deze pogingen te door zien en te pareren.

  Samen Werken Samen Sterker

  Deze regering dat met het algemeen volksbelang van de Surinamers en de toekomstige Surinamers bezig is onder leiding van CS, RB, GR, PS gaan losers niet tegen kunnen houden


  Maak melding

 2. Passant duidelijk , deze rotzooi wordt geplaats door faya pepre , het verlengstuk van de paarse boevenpartij de ndp ,
  ze proberen van alles om de nieuwe regering ten val te brengen , , maar het zal hen niet lukken.
  benieuwd wat die paarse trollen hier er overzeggen , , zal wel weer het zelfde gelul zijn , het bericht kwam van Mars , de marsmannetjes en niet van paars.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.