Combé Markt verlaagt tientallen prijzen van goederen

12
Combé Markt verlaagt tientallen prijzen van goederen
Afrekenen bij Combé Markt in Suriname

De bekende Combé Markt in Suriname heeft tientallen prijzen in haar winkels in prijs verlaagd. Het gaat om basisgoederen als zout, suiker, melk en zonnebloemolie maar ook bruine bonen, koffie, sardines en kip. Een pot pindakaas bijvoorbeeld gaat van SRD 14,50 naar SRD 10,50.

Het bedrijf maakte dit vandaag zelf bekend en roept consumenten op om niet te hamsteren. “Ps. Niet hamsteren, want de prijzen gaan binnenkort nog verder omlaag” aldus Combé markt.

De prijsverlaging komt een dag nadat bekend werd dat er substantiële bedragen in US dollars zijn binnen gevolgen.  Er zal in de toekomst minimaal één keer per week een lading US-dollars ingevlogen worden liet de Surinaamse minister van Financiën & Planning, Armand Achaibersing, weten.

Of de prijsverlaging iets te maken heeft met de aanvoer van dollars is niet bekend.


12 REACTIES

 1. Combé Markt verlaagt tientallen prijzen van goederen.

  Nu de Chinese supermarkten nog, zo niet dan moet de overheid daar sancties op leggen. Waarom zou de Surinaamse regering, de minister van Economische Zaken, haar landgenoten laten uitbuiten door buitenlanders? Surinamers let op uw algemene belangen.

  Suriname voor de Surinamers, Sranansma Oe Bondroe voor een betere en mooie Suriname.

  Met deze huidige regering onder leiding van Chan Santokhi, Ronny Brunswijk, Gregory Rusland en Paul Somohardjo zijn wij op weg naar een welvarender en veel beter leven, ook voor de huidige kids en zij dien nog komen.

  Samen Werken Samen Sterker

  Chan Ow Set In.


  Maak melding

 2. Passant what abouth de combe markt ratten die bouterse en de ndp ondersteunde en vernietiging van Suriname onder deze rovers te steunen. Ik roep iedereen op om niks bij deze paarse landverraders te kopen. Combe heeft veel verdient onder de paarse ratten club.


  Maak melding

 3. Je hebt een punt.

  Maar laten we dit zien als een poging van die ratten om hun voordeel uit te halen, maar dat alle beetjes die helpen om de Surinamers te ondersteunen in deze moeilijke periode van Suriname is mee genomen.

  Hun poging om kwaad te doen, zal niet lukken om de rationele Surinamer, de kritische Suriname en de Surinamers die logisch denkt te misleiden.

  De omstandigheden en de tijd waarin ddb, de paarse ratten Suriname sinds 25 feb 1980 terecht hebben gebracht, kennen de Surinamers.
  Surinamers hebben gemerkt wat:
  – 8 december 1982 moorden,
  – Moiwana86 doden,
  – armoede is,
  – monddood gemaakt worden,
  – bedreigd te worden,
  – hun familieleden, vader, broers, zonen, zwangere (vrouwen)
  – lege winkelschappen,
  – dure prijzen van goederen,
  – skeer maken van Suriname en de Surinamers, hoge schulden met hoge renten, die niet afgelost kunnen worden,
  – grondwet, internationale verdragen, oa mensenrechten te vertrappen
  – dictatuur en zelfverrijking van ddb en gezin, kliek om hem heen,
  – mensen die die medicijnen en doktersbehandeling, ziekenhuizen kunnen betalen en dood gingen,
  – geen licht, water en eten en drinken, huishuur, enz kunnen betalen,
  – liegen dat hij op 7, 8 december 1982 niet aanwezig was tijdens het doodschieten van de 15 anders denkenden dan hem, terwijl vakbondsleider Fred Derby op die bewuste dag nog in Fort Zeelandia bij hem was en de doden gezien heeft toen hij daar was.
  – et cetera, et cetera,

  Wat deze man ddb Suriname heeft aangedaan is met geen pen te beschrijven. Wat een waardeloos mens. Deze man is geen knip voor de neus waard, de meest waardeloze Surinamer die er ooit bestaan heeft.

  ddb, ndp, de totale vervloekte paarse kakkerlakken, was eens maar nooit weer.


  Maak melding

 4. Deze man ddb is geen knip voor de neus waard, de meest waardeloze Surinamer die er ooit bestaan heeft en nog bestaat. Er zijn ook velen vd ndp-ers die ook onder de noemer waardeloos vallen.


  Maak melding

 5. Vervaldatum speelt waarschijnlijk een rol bij deze prijsverlaging. Door de kostprijs plus 20% in plaats van de kostprijs plus 100% denken velen dat dit een tegemoetkoming is aan het volk. Niets meer en minder waar. Want vervallen producten leveren geen winst alleen maar verlies zijnde de inkoopprijs plus de vaste lasten


  Maak melding

 6. Passant klopt de overheid moet controleren . Maar als burger kan je ook winkels gaan boycotten. Ze zullen dan mee moeten gaannin het verlagen van hun prijzen.
  Over DDB en zijn NDP. Ze komen niet van Mars. Een groot gedeelte van de Surinamers heeft het mogelijk gemaakt dat het graaien kon. De Bevolking moet bij zichzelf te raden gaan hoe het komt dat ze nu in deze ellende zitten.


  Maak melding

 7. Eergisteren nog een pak melk gekocht , 20 SRD , het was vorige week 15 SRD , en de koers was gedaald , dus een stijging van 33 % , en nu gaan ze de prijs verlagen met 20 % , reken zelf uit wat het eind resultaat is , je zult zien dat een pak melk 1 SRD is duurder geworden na die 20 % aftrek dus 16 SRD , , nou wie is de boef.
  Als de 20 % korting krijgt van de prijs van vorige week 15 SRD , zou een pak melk dan 12 SRD kosten , dus mensen we worden genaaid waar we zelf bijstaan , importeurs en winkeliers zijn allemaal boeven , , zeker geleerd van de ndp hoe je geld van de bevolking kan aftroffelen.


  Maak melding

 8. @Boni
  Wat moet het volk doen als een crimineel en een oorlogsmisdadiger zoveel angst heeft ingeboezemd dat het volk niet durft daartegen in opstand te komen ?
  Tien jaar lang heeft het volk elke wetswijziging of invoering van een wet getolereerd ongeacht hoe nadelig de wet voor hen was. Niemand durfde zijn mond tegen de machthebbers van de NDP open te trekken. Nu opeens hoor je overal gekwetter ….


  Maak melding

 9. Combe markt vermindert woekerwinsten nadat ze 200 miljoen usd$ voor team aloe baba adhin en bouta hebben wit gewassen. Deze geboefte eens financieel doorgelicht worden voor hun aandeel in financiering van cocaine transporten uit Suriname.


  Maak melding

 10. Niet alles is zwart wit:

  Combe markt zal anticiperen op:
  1>> Oude voorraad die zij heeft kunnen opwaarderen.
  2>> Verval data op de producten.
  3>> Aankondiging van dat er weer regulier Dollars ingevlogen gaan worden en de koers opdrijving wel eens aan een eind kan komen.

  Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.
  De bodem zou wel eens voorbij kunnen zijn. Met slechts marginale positieve resultaten kunnen er forse stappen gezet worden.

  Bigi Sma heeft natuurlijk gelijk dat Combe genoodzaakt wordt een marge van 100% aan te passen naar aanzienlijk minder als concurrenten en hij binnenkort voor normale koersen kunnen gaan importeren omdat er weer echte dollars beschikbaar komen.
  Wegvallen Bouterse straatkoersen (30%) naar gereguleerde koers en werkend toezicht verklaren dit soort prijs aanpassingen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.