maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidMedewerker BOG-hotline 178 besmet met coronavirus

Medewerker BOG-hotline 178 besmet met coronavirus

-

Does Travel - naar Suriname

Een medewerker van de hotline 178 van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) is positief getest op het coronavirus. Naar Waterkant verneemt zijn bijkans tien medewerkers in quarantaine geplaatst. Het is nog niet bekend hoe of waar de medewerker besmet is geraakt.

De afgelopen 24 uur zijn er 5 coronadoden en 56 nieuwe besmettingen genoteerd in Suriname. Daarnaast zijn er 45 patiënten genezen verklaard. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 625. Er zijn nu 839 personen in quarantaine en 299 patiënten zijn in isolatie.

Dat het aantal doden toeneemt is verwachtbaar zei infectioloog Stephen Vreden zondag tijdens een persconferentie van de overheid. Vanwege het feit dat het aantal besmettingen nu hoog is, zullen er ook meerdere doden te betreuren zijn.

De infectioloog zei te verwachten dat er over twee weken weer sprake zal zijn van een daling als men zich aan de regels blijft houden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. 4 Japanners die in de Amazonegebied is geweest en terug gekeerd naar Japan, hebben alle 4 de Braziliaans variant corona opgelopen en is besmet,
    Brada nanga sisa loekoe boeng yere, grens moet echt dicht, gezien het virus voor de 3e keer muteert het is een ellende in de wereld, kijk wat de regering zegt en volg het advies, van de regering, santoki Brunswijk be safe, froemoesoe yongoe


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES