dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTwee personen politiebureau Keizerstraat positief getest op coronavirus

Twee personen politiebureau Keizerstraat positief getest op coronavirus

-

Does Travel - naar Suriname

Opnieuw is er binnen het Korps Politie Suriname sprake van besmetting met het coronavirus onder personeel. Woensdag werd bekend dat twee personen van de Algemene Surveillance Dienst van het bureau Keizerstraat positief zijn getest.

Het gaat daarbij om een politieambtenaar en een besmetting onder het burgerpersoneel. Het politiebureau in hartje Paramaribo is inmiddels ontsmet en de personen in kwestie zijn in thuis isolatie. Overige medewerkers zijn in thuisquarantaine.

Woensdag werd ook bekend dat één agent van politiebureau Santo Boma positief is getest. Drie anderen zijn in quarantaine.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Ja, als de sterke arm wordt uitgeschakeld is rotzooi schoppen makkelijker. Ik merk alleen bij de eerbetoningen niet dat ook de politie naast het medisch personeel ook wordt gezien als voorhoede hulpverleners in deze pandemie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES