zondag, mei 26, 2024
HomeNieuws uit SurinameVuilophaal in Suriname deze maand genormaliseerd, ook wegen aangepakt

Vuilophaal in Suriname deze maand genormaliseerd, ook wegen aangepakt

-

Does Travel - naar Suriname

Het ophalen van vuil in Suriname zal deze maand weer genormaliseerd moeten zijn. Dit na een stagnatie die ontstond vanwege het feit dat het Surinaamse ministerie van Openbare Werken bezig is rechtvaardigheid te brengen in het proces. Er zijn daarvoor nieuwe (jaar)contracten aangegaan met aannemers.

Verder is het gebleken dat veel wegen door de regen slecht begaanbaar zijn. Dit brengt met zich mee dat de dienstdoende ophalers niet willen of kunnen rijden in zo een weg. Vanuit het ministerie van Openbare werken zal daarom ook de profilering en ontwatering van de wegen aangepakt worden.

Het doel is om in 2022 vele wegen te verharden. Er zal een pilot worden uitgevoerd, als deze succesvol is zullen alle wegen van een verharding worden voorzien.

Op de mensen die in deze slechte wegen wonen wordt er vanuit het ministerie een beroep gedaan om tijdelijk en wel op de ophaal dagen hun vuil ergens centraal te plaatsen, zodat de vuilophaaldienst het toch kan meenemen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. ALLEEN ALS IK NAAR HET BOUWWERK VAN RIAD MOHAMED ZIJN SMOEL KIJK IS ALLES AL GEASFALTEERD EN GOTEN OPGEHAALD.

  VOOR DE REST HEB IK NIKS TEGEN DE MAN HOOR. HIJ MOET NOG VEEL LEREN. NU ONTDEKT HIJ HET WIEL OPNIEUW.

  SURINAME ZAL NIET AAN TE ZIEN ZIJN MET DUIZENDEN VUILNISZAKKEN MET WORMEN OP ELKE HOEK VAN DE STRAAT. PROP EEN GROTE ZAK KIPPENAFVAL IN RIAD ZIJN KOKER. HIJ IS TOCH DE KLUTS KWIJT.


  Maak melding
 2. Misschien kunnen ze boefdraad ook gaan ophalen nu.
  Chan maakt zich ongeloofwardig. of wacht hij op de krijgsraad die eerst die rooie uit de weg moet halen. Slappe lul


  Maak melding
 3. Dit lijkt verdomd veel op Trump’s Make America Great Again;
  Make collecting garbage in Suriname great again. Beide waren nooit great.Trump heeft een grotere puinhoop van Amerika gemaakt, het is nog afwachten of de vuilophaal in Suriname verbeterd wordt in de toekomst.


  Maak melding
 4. ali volgens ons bent u de juiste persoon om vuil op te halen , dan hoeft die meneer riad alleen nog maar de wegen in orde maken , en zo kan jij sneller het vuil ophalen.
  en zo krijgen wij hier in Suriname weer schone straten zonder vuil in de bermen.


  Maak melding
 5. WAt met onze huisvuil moet gebeuren hoort eigenlyk hoog op de agenda testaan van de machthebbers, want er moet een gedegen plan gemaakt worden met betreking tot het storten van het huisvuil en of scheiden van,dit wordt steeds uitgesteld en niet serieus genomen
  het gebiedt waar nu gestort wordt is voorde omwonenden onbewoonbaar geworden door stank en ongedierte, dit dient verplaatst teworden maar de overheidt is laks en heefd maling aan de mensen uit de omgeving


  Maak melding
 6. hé rbrowny met y , paarse stront , je baasje heeft die ooit wat gedaan aan het milieu , en was die niet laks dan , en gaf hij wat om de Surinaamse bevolking , neen paars rotje , , mensen die een hart voor Suriname hadden , en hem er mee confronteren werden in de rug geschoten , , en jij zal wel zeggen , mijn baasje had gelijk want hij is een god hé paars ongedierte.


  Maak melding
 7. WAT, ze hebben bij de vuilophaaldienst nog een duorijder nodig op de kar, niks voor jouw, je hebt geen diploma nodig. Ze hebben ook een nieuwe stortplaats aangewezen, bij jouw voor de deur waar rotsooi thuis hoort. Verslik je niet!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES