woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijLobi BBQ Den Haag: Barbecue afhalen of laten bezorgen dit weekend

Lobi BBQ Den Haag: Barbecue afhalen of laten bezorgen dit weekend

-

Does Travel - naar Suriname

Geen zin om te koken dit weekend, maar wil je toch lekker eten, check dan Lobi BBQ in Den Haag. Een Caribische keuken waarbij de specerijen van de Surinaamse keuken worden gepresenteerd met vlees dat vers van de barbecue komt!

Lobi BBQ timmert al jaren aan de weg en is in Rotterdam reeds een begrip. De Rotterdamse vestiging is gesloten tot en met 20 januari in verband met verbouwing, maar Den Haag is dit weekend gewoon open.

Naast diverse soorten (halal) barbecue vlees, kun je side gerechten zoals bami, nasi maar ook cheese fries erbij bestellen zoals hieronder in het menu te zien is.

Bestellingen kun je telefonisch doorgeven op 06 41 23 71 03 of via de site www.lobibbq.nl. Tijden zijn van 16:00 tot 22:00 en het adres is Laan van Haamstede 21 in Den Haag (Ypenburg).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Jumjum. Als je goedkoper uit wil komen kan je besparen op een tasje. Gewoon zelf één meenemen.
    Ik zie dat ik ook vertegenwoordigd ben. 🤣


    Maak melding
  2. Ga lekker zelfs koken . In huis hoort de gasfornuis elke dag te branden met een paar lekkre potjes met eten. Maar tegenwoordig deng sma Kong lesi baja ze hebben geen tijd meer omdat ze de hele dag aan de telefoon zitten te roddelen over Andere . En behalve dat , Ali heeft gelijk a dieri . Voor 15 euros kan ik twee dagen eten . En wie het niet eens is met mij wil ik dit zeggen . Ung lesi no ka go bori .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES