Drie jongeren dood na eenzijdig verkeersongeval op 1ste kerstdag, bestuurder zonder rijbewijs dronken

26
Drie jongeren dood na eenzijdig verkeersongeval op kerstdag, bestuurder dronken

Bij het zware eenzijdige verkeersongeval, dat afgelopen nacht in Suriname plaats vond, zijn drie jongeren om het leven gekomen. Het gaat om de 18-jarige jongeman F.P., de 18-jarige jongedame S.E. en het 14-jarig meisje S.M. De bestuurder heeft geen rijbewijs en was zeer waarschijnlijk onder invloed van alcohol.

Een vierde slachtoffer werd door een ambulance afgevoerd. De bestuurder heeft zich na het ongeval bij de politie van Santodorp aangemeld. Hij is in belang van het onderzoek aangehouden. Zijn voorgeleiding zal later plaats vinden en het is te verwachten dat hij in verzekering wordt gesteld.

Het verkeersongeval vond vannacht rond 03.00u plaats aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg (verlengde Nieuw Weergevondenweg). De personenauto ging over de kop en belandde in de trens. Zo zag het voertuig eruit:


26 REACTIES

 1. Was het een Wilde Taxi die deze jongeren hun toekomst heeft verpest?
  Dan nog… het was toch Lockdown hour?

  RIP en sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

 2. Wat bezielt de mensen om dronken achter het stuur te gaan auto rijden. No Mang disi no Kang. De cijfers in Su zijn zorgelijk wat betreft verkeers slachtoffers. Voor zo een kleine bevolking.


  Maak melding

 3. Wat heeft een politieke partij hiermee te maken Geven ze de schuld in andere landen ook aan politieke partijen Ik blijf het herhalen de wegen in Su zijn smal weinig en slecht Hard rijden in Su zeker niet aan te raden


  Maak melding

 4. geen rijbewijs? dan is die auto ook niet van de bestuurder?
  heeft hij de auto gestolen??? tevens vervolgen voor diefstal.
  heeft hij de auto geleend? eigenaar aanklagen als mede verantwoordelijk voor het uitlenen aan iemand zonder rijbewijs.


  Maak melding

 5. op zich al een drama voor families.

  maar…. vermoedelijk wisten de inzittenden ook dat de bestuurder geen rijbewijs had en gedronken had??
  dan ben je zelf verantwoordelijk voor wat er dan gaat gebeuren… in dit geval een dramatisch ongeluk


  Maak melding

 6. Ja hoor Lucien…zielige N(S)D(A)P-er… Zieke geest … jij en jou soorten ( laagste geestelijk niveau, ongeacht etniciteit ) zijn de oorzaak van alle shit. Je zou nog je ****** aan een duivel verkopen..En maar geilen, dat je zo n nieuws aan kan pakken…K* normen en waardeloze parasiet…Schaam je om jezelf surinamer te noemen… Nietsnut… maar dat zal je al vaker van je eigen omgeving gehoord hebben , vandaar je frustratie… zoek hulp


  Maak melding

 7. Zo zie je maar weer de mentaliteit van Surinamers. Storen zich aan geen moer. Het is lockdown periode, maar men moet hoognodig lullen op straat. Jongeren denken aan feesten en plezier, en vinden het waarschijnlijk ook nog stoer dat een bezopen mafkees plaats neemt achter het stuur en notabene zonder rijbewijs. De gevolgen zijn intussen bekend. Zonder feesten en babbelwater lijkt het alsof een heleboel Surinamers niet kunnen leven. Maar ja, dit gedrag stamt af sedert de periode van de onafhankelijkheid. ‘Winti wai, lanti pai’; dat is de slogan van velen. They just don’t give a shit about anything.


  Maak melding

 8. 14 jaar wat doet dit kind nog op straat avond klok
  Zielig voor de nabestaanden
  De jeugd onverantwoordelijk gedrag hie komt hij aan eem auto zonder rijbewijs degene die het verschaft is medeverantwoordelijk zwaar straffen


  Maak melding

 9. Auto is een moordwapen. Als je ziet hoe hard men daar rijdt op de wegen in Su onvoorstelbaar.
  Met harde snelheid rijden tegen een betonnen palen. Die blijven gewoon staan hoor. Een boom blijft ook gewoon staan. palen blijven staan.
  Zal nog veel bloed in Su vloeien. Hoop onschuldige slachtoffers. Negatieve bijvangst. Pijn, verdriet en tranen van zoveel jonge levens.
  En die smeerlap die ze laatst hebben aangehouden wegens de moord twee jaar geleden op een politieagent, die was toen 18. 18 en bereid om te moorden. Zo’n hond moeten ze ophangen. Hij zal het weer doen. Het zijn recidivisten deze schoften van het laagste soort.


  Maak melding

 10. Mannen willen meestal de dames die meerijden bewijzen hoe stoer ze kunnen zijn achter ht stuur met scherpe bochten gierende banden n luide muziek.mijn gaspedaal is verzegeld op 60km/u n misch leef k drom nog op mijn 70ste jaar.


  Maak melding

 11. die luci-en , luci-en-k…. , zijn de smerigste paarse ratten die er bestaan klojo’s , paarse duivels ratten zijn jullie , en aanbidden jullie opperrat bouta als enige , , maar nu jullie de schuld geven aan de nieuwe regering , wat betreft het tragisch ongeval , waarbij drie jeugdigen zijn omgekomen , tonen jullie geen respect , nogmaals geen respect voor de nabestaanden, , jullie moeten ze oppakken stelletje paarse droplullen.


  Maak melding

 12. Op voeding speel een grote rol, wat deed deze jongeren Zolaat op straat? Stoer doen. En ja de regering moet ook een nieuwe regeling misschien invoeren dat je vanaf je 21 ste aan rijles mag beginnen. Dan hebben ze misschien een beetje van die volwassen verstand. Heelerg in 1 keer zoveel jongeren weg. En die andere hadden zeker ook geen rijbewijs want waren nog 18. Zeker stiekem auto gepakt van hun ouders. Heelveel sterkte aan de nabestaande. Dit is heelerg. Ik hou me hart vast wat met oud- en Nieuwjaar gaat gebeuren.


  Maak melding

 13. Wat moet ik nog zeggen rip sterkte aan de familie, sranang mang tranga esi, alle lezers nogmaals er volgen meer, voorige week schreef ik al, er volgen nog meer doden,
  Zie, go rij tranga, hardsleer zijn deze mensen
  Trouwens dood hoort bij het leven,


  Maak melding

 14. Toen de bakara aan de macht waren had je brede straten, zins de onafhankelijkheid van suriname iedereen soso smale straat worden gerealiseerd, welke malloot werk bij de ministeri van verkeer, straten moeten breder zijn in suriname, alleen smara stratie, welke rijles scholen geven surinamers rijles, hebben surinamers niet geleerd geduld en belangrijk is dode hoek, als deze 2 en geduld in het verkeer in acht wordt genomen
  Dan geloof er gebeurt bijna geen ongeluk,
  En lucien yoe koullo dagoe ndp, jouw moeten ze in de ga van bouta duwen, achterlijk dwaas


  Maak melding

 15. cha is het de schuld van Covid19{die caolo chinezen]of is het de schuld van CBR , lees is ergens verder dat door Corona rij-examens zijn afgelast.die man frustreerde dat hij geen rijbewijs kon gaan hale ,dus ging hij aan de drank, zodoende is de aanrijding plaats gevonden met het gevolg van meerdere dooden [oud hollands].


  Maak melding

 16. Ik geloof niet dat men de verkeers ongelukken rechtstreek aan de politiek of party kan of moet verbinden.
  een ieder die achter het stuur van een voertuig plaats neemt is daar voorantwoordelyk voor en zal moeten op draaien voor alle mogelyke schade of wat dan ook.
  wat de politiek zich wel aan mag rekenen is de vraag of de wegen wel goedt geordend zyn en wel aan de nodige standaarden voldoen(bredere wegen, Fiets en voetpaden)zebrapaden enz…


  Maak melding

 17. RBrown, is het niet het voorbeeld wat ze kregen van jou baas? Dat men in tien jaar ndp kon doen en laten,zie hier het resultaat van hersenloze opvoeding en voorbeelden van jaren regeren zonder verstand. Een hele generatie naar de klote door alcohol en drugs gevoerd door de ndp ratten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.