vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Meerdere doden bij verkeersongeval Mohamed Rashied Pierkhanweg

VIDEO: Meerdere doden bij verkeersongeval Mohamed Rashied Pierkhanweg

-

Does Travel - naar Suriname

Triest nieuws op eerste kerstdag in Suriname. Bij een eenzijdig verkeersongeval vannacht aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg (verlengde Nieuw Weergevondenweg) zijn er meerdere doden gevallen. Het gaat om een verkeersongeval waarbij een personenauto over de kop in de trens is beland.

Tot op het moment van schrijven hebben manschappen van het Korps Brandweer Suriname drie lijken geborgen. De verschillende politie-eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek. Zo gauw er meer informatie beschikbaar is wordt het bericht aangevuld.

Hieronder een video van de situatie:

https://www.facebook.com/128252363888224/posts/3630214673691958/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Getverderrie hoevl verkeersdoden al in december aln?
  Kunnen de mensen niet wat zachter rijden n beter opletten.


  gemodereerd
 2. Is niet normaal doodsoorzaak nummer 1 in Su. Ik blijf het bij de politie en de rijscholen in Suriname zijn de schuldigen. Hun verkopen rijbewijzen aan mensen die niet eens de regels kennen van het verkeer. Brazilianen Chinezen, Haitianen hebben allemaal rijbewijzen zonder een woord Nederlands of Surinaams te spreken. Mijn buurman heeft 300 euro betaald voor zijn rijbewijs. 75 % van de korps in Suriname is een corrupte bende. Ben een voorstander iedereen die vanaf 2010 tot 2020 theorie rijexamen opnieuw moeten doen. Ben ervan overtuigd niet eens 5% zal slagen, omdat men heeft hun rijbewijzen gekocht als een portie bamie en niemand durft erover te praten.


  Maak melding
 3. Erg triest dat levens zo gemakkelijk in de weegschaal word gezet in het verkeer in Suriname..niet te spreken over jonge levens…
  In Suriname lijkt het dat het verkeer gevaarlijker is dan covid19…dodelijker en meer slachtoffers!! Ik weet dat t niet mogelijk is maar er zou beter een Total lockdown moeten zijn voor niet vitale verkeer tijdens deze periode..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES