13 bedrijven beboet na controle door Cluster Team Controle Handhaving COVID-19

7
13 bedrijven beboet na controle door Cluster Team Controle Handhaving COVID-19

Het Cluster Team Controle Handhaving COVID-19, dat wordt geleid door de inspecteur-generaal van het Directoraat Arbeidsinspectie in Suriname, heeft onlangs invulling gegeven aan handhaving middels controle/inspectie-activiteiten. Op 18 en 19 december jl. zijn 13 bedrijven beboet na controle.

Er wordt voornamelijk controle uitgeoefend bij de horecasector, casino’s en supermarkten. Er wordt een non-tolerance beleid gevoerd, waarbij meteen maatregelen wordt getroffen bij het niet naleven van de richtlijnen, conform de Surinaamse wetgeving en de protocollen.

Het gaat om Hotel Elegance, Bar Do Bigado, Winkel Anna, Hotbox, Restaurant BBQ Bar Plutostraat, Pannekoek & Poffertjes Café aan de Sommelsdijkstraat, Lee Supermarket, Pefisco Anamoestraat, Sushi ya, Bar Zuid, Coffee Box, Lin’s Supermarkt en Hong Supermarkt.

Bekijk ook:


7 REACTIES

 1. Er zijn 2 stammen in de UK 1 in Zuid Afrika en dan de Italiaanse die aan chinezen wordt toegeschreven.
  Het Griepvaccin wordt jaarlijks geactualiseerd en het covid vaccin zou voor alle 3 werken.
  Ja mijn neus. De ene variant is besmettelijker dan het andere.


  Maak melding

 2. Ze waren zaterdag in Choi
  Medewerkers zonder mondkapje.
  Vreemd alle prijzen waren nagenoeg weggeplakt om nadat het team vertrekt weer te prijzen Choi overdrijft met zijn prijzen ook al betaal je invoerrechten.
  Dreft afwasmiddel kijk op de fles staat promo te verkrijgen in Nederland voor 3 voor 5 euro en soms 1 euro per stuk. Aanpakken die handelaren. Zij zijn ook een deel die deze samenleving kapot maken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.