Man laat auto na pech achter en treft voertuig later gesloopt aan

17
auto-weg-suriname

Een man die zijn auto na pech aan de kant van de weg liet staan en de volgende dag terugkwam, trof het voertuig gesloopt aan. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De eigenaar van de auto kreeg in de tweede week van december autopech, aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van de Latourweg. Gelet op het lock down tijdstip, sloot hij zijn voertuig goed af en liep verder naar huis.

Hij deed de volgende dag de locatie aan om zijn auto weer aan de praat te krijgen. Tot zijn ontsteltenis zag hij op een afstand van ongeveer 100 meter dat zijn voertuig aan de voorkant helemaal was gesloopt. In de auto zag hij een manspersoon bezig aan het dashboard.

Hij schakelde de politie van het bureau Latour in, waarna de ongeveer 40-jarige verdachte S. werd aangehouden. Deze verklaarde aan de politie dat hij niets heeft gedaan, maar in opdracht van een bij hem bekende heer het voertuig moest slopen.

Op aanwijzing van S. werd het adres van de opdrachtgever te Livorno aangedaan. Van de opdrachtgever ontbrak elk spoor. Wel zijn er op dat adres de gesloopte onderdelen aangetroffen.
De verdachte S. werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is S. in verzekering gesteld. De gesloopte onderdelen zijn vervolgens afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. Aan de opsporing en aanhouding van de opdrachtgever wordt gewerkt meldt de politie.


17 REACTIES

 1. Latour the place to be?
  Dus de ndp heeft deze mensen aan hun lot overgelaten het gevolg is duidelijk en terecht!
  Alleen maar aan jezelf denken, nog meer reizen nog ,meer diamanten nog meer uitjes in parijs nog meer stelen en nog meer. maar deze mensen konden stikken sommige kregen gewoon af en toe wat toegeschoven en nu niet meer wat wil je dan dan moeten ze wel


  Maak melding

 2. @Maripa Ko

  Bevooroordeeld???

  Ben je anno 2020 al in amsterdam zuidoost geweest?? Stadsdeel zuidoost doet namelijk al een lange tijd niet meer onder voor de rest van de stadsdelen!!

  Slim dat de eigenaar niet eigen recht in handen heeft genomen maar direct naar de politie is gestapt!


  Maak melding

 3. Chan heeft deze mensen aan hun lot overgelaten, chan no mang waka moro na getto ey freddi tak do roof ing, is zwaar gie ding soema now a koers ey kier ding


  Maak melding

 4. Amsterdam Zuidoost is the place to be. Mooie stadsdeel. De schoonste stadsdeel van Amsterdam. Staan verschrikkelijk mooie huizen in Amsterdam Zuidoost.
  Top locatie. Dicht bij Schiphol (15 minuten verwijderd van Schiphol), goed openbaar vervoersnetwerk, hoogwaardige treinverbindingen, dicht bij alle hoogwaardige kantoorfaciliteiten in Amsterdam Zuid.
  Mooie en schone stadsdeel. Niet te vergelijken met de rest van Amsterdam. Ongeordend en smerig, het het uitnodigen van criminaliteit.


  Maak melding

 5. konjo , ben jij soms die opdrachtgever , zal wel , en dan President Santokhi de schuld geven ,paarse lul , je moet de oorzaak zoeken bij je baasje bouta, oen , 10 jaar lang heeft hij het volk verwaarloosd , en met zijn paarse clubje aan zelf verrijking gedaan , en je houdt ook nog van die meervoudige moordenaar bouta , of kunnen we jou ook in dat straatje passen , criminelen houden van criminelen.


  Maak melding

 6. ha ha paarse rat konjo , een rat heeft een snuit , eikel , en we reageren niet op jou comment , , maar op jou reactie , en moet je niet naar leonsberg je baasje zijn kont schoon likken .
  je reageerde op onze reactie , dus je weet meer van die auto.


  Maak melding

 7. Latour is de getto van ndp-ers. Voor de verkiezingen reden daar auto’s met ndp vlaggen om geld uit te delen in ruil voor stemmen. Het grootste deel van de voedselpakketten is daar uitgegeven. De meeste lockdown overtreders komen daar vandaan. Een onveiligere buurt in su dan latour bestaat niet.


  Maak melding

 8. Beste Diampolo, pakiratigri mag het misschien ook niet zeggen en toch gaat hij dat doen. Je bent ook een creoger. De waarheid is hard om aan te horen . Mijn verloren zoon ,wanneer ga je kennis maken met je vader. Mijn kleine creoger.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.