59-jarige man en zonen kappen man die hen beschuldigde van inbraak

7
politie-eenheden-suriname-in-actie-bij-geval

De Surinaamse politie heeft afgelopen vrijdag de 59-jarige R.O. op zijn woonadres te Munder opgespoord en aangehouden. Hij zou samen met zijn twee zonen de benadeelde J.H. hebben gekapt, die hen beschuldigde van een inbraak bij hem thuis meldt het Korps Politie Suriname.

Volgens verklaring van J.H. vond er thuis bij hem een inbraak plaats, waarbij het drietal daags daarna te horen kreeg dat de aangever hen als schuldige heeft aangewezen. Reden waarom hij vermoedt dat de vader en zijn zonen hem gewapend met een scherp voorwerp aanvielen.

De aangever J.H. liep daarbij een kapverwonding aan het lichaam op en letsels aan zijn arm en duim. Per ontboden ambulance werd de man afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De benadeelde J.H. deed aangifte ter zake onder andere openlijke geweldpleging tegen de verdachte R.O en zijn twee zonen. Bij een ingesteld buurtonderzoek en op camerabeelden kwamen de verdachten in beeld.

R.O. verklaarde dat hij wel ter plaatse was om zijn zonen te kalmeren, maar zelfs niets heeft gedaan. Hij is in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van de twee zonen wordt gewerkt aldus de Surinaamse politie.


7 REACTIES

 1. Sukkels. Als je onterecht beschuldigd wordt is er niets om je druk te maken.
  Wordt je terecht beschuldigd dan is het niet slim om de aandacht op je te vestigen.
  .
  Hoe het zij. Nu worden ze straks vervolgd voor poging tot doodslag.
  Heeft er dan niemand meer verstand??


  Maak melding

 2. Tigri sabi pe ai kras en bal; als iemand bij mij probeert in te breken en hij me daarna komt kappen omdat ik het bij de politie heb gemeld, dan moet hij hopen dat hij me zodanig gekapt heeft, dat ik, of volledig invalide of hartstikke dood ben. Zo niet, dan kan zelfs Tigri Barba hem niet beschermen en kan hij zijn uitvaart alvast beginner te regelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.