maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAfgelopen 24 uur geen nieuwe coronabesmettingen in Suriname

Afgelopen 24 uur geen nieuwe coronabesmettingen in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is er de afgelopen 24 uur geen nieuwe coronabesmetting aan het licht gekomen. Dit na 24 keer testen, blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Het aantal actieve gevallen is het afgelopen etmaal ook gedaald naar 11. Ondanks deze lage cijfers komt er geen versoepeling van de COVID-19 maatregelen. Dat heeft de Surinaamse minister van Volksgezondheid Amar Ramadhin zondag bekend gemaakt.

Wat wel zal veranderen is de quarantaineperiode. Volgens het ministerie van volksgezondheid hebben studies uitgewezen dat de besmettelijkheid het hoogst is in de eerste week na besmetting. Het Outbreak managementteam heeft daarom na goed overleg besloten om de quarantaineperiode te wijzigen van 10 dagen naar 7 dagen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Ik geloof nils van. Suriname is niet alleen. Paramaribo. Men moet naar de districten gaan waar de coronamaatregelen worden niet nageleefd. Begrafenis rouwproces vinden noch steeds. op dezelfde manier. Feesten in Paramaribo idem dito. Wie houdt wie voor de gek.


  Maak melding
 2. Mensen En Mensen Kinderen

  Als Je Corona Uit Je Lichaam Wil Krijgen
  Het Drinken Van Gloor Mix Die Met Wat Gember Siroop
  Of Een Roode Fernandez In Een Bekertje Doen

  Opdrinken.. Na 10 Min Ga Je Super Veel Van Moeten Overgeven
  Zo Haal Je Alle Troep Uit Je Lichaam

  Half Uur Daarna Corona Vrij.

  Als Je Dat Te Smerig Vind,, Ga Maar Wezen Zwemmen Te Parima
  Spring Maar De Diepte In Neem Een Slok Daarna Door Slikken
  Weg Corona.

  Water Van Parima Zit Er Ook Gloor In,

  Corona Fredeh Gloor


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES